2019 skydes ind med stilhed

Netværk for projekt- og forandringsledelse inviterer til den årlige nytårskur med stilhed på programmet. Kom og hør Bastian Overgaard, der har udviklet metoden Silent co-creation fortælle om, hvordan du kan bringe stilhed ind i en støjende mødekultur. For et møde uden stilhed er det samme som et tastatur uden mellemrumstast.

Er du kommet til et sted i dit liv, hvor du er begyndt at tænke, at der er for meget støj omkring dig? Du synes, at pauser ikke er rigtige pauser, for mobilen, pc’en og andre gadgets konstant bimler og bamler og kræver din opmærksomhed, og påvirker dit liv og din effektivitet? Så skulle du måske overveje, hvad stilhed kunne gøre for dig.

For hvad er det der sker når vi er stille sammen?

”Så opstår der nærvær, respekt og en følelse af samhørighed. Man kan simpelthen li’ hinanden bedre, når man har været stille sammen,” forklarer Bastian Overgaard, der har udviklet Silent co-creation metoden, der handler om at facilitere og samskabe stilhed for at skærpe fokus, tænkning og verbal kommunikation.

I praksis handler det om, at møder skal være en god blanding af stilhed og tale. Bastian Overgaard foreslår, at man investerer omkring 10 procent af mødetiden i stilhed. Og hvis man vil have den fulde effekt, skal det implementeres som en del af mødekulturen.

"Det skal styres stramt, det skal være aftalt og faciliteret, og der skal forventningsafstemmes. Stilheden skal respekteres 100 procent og man må tænke på lige det, man vil. Også hvad man skal have til aftensmad, bare man holder kæft. Sådan er det i første fase. I følgende stilhedspauser kan man for eksempel tænke over, hvordan man bedst kan være til stede i mødet, mens man er stille. Eller man kan tænke over en beslutning, der skal tages", siger Bastian Overgaard.

Når KS' Netværk for projekt- og forandringsledelse indleder 2019 med at sætte stilhed på dagsordenen, kommer Bastian Overgaard og deler sin viden om, hvordan stilhed kan bruges som et operationelt værktøj til at opnå mere effektive møder og få truffet flere beslutninger og skabe mere videndeling.

Traditionen tro deltager KS-formand Per Lindegaard Hjorth og giver sit besyv med.

Nytårskuren har til formål at fremme kendskabet til og interessen for netværket, som også præsenterer planlagte aktiviteter for året, ligesom de gerne modtager forslag til andre aktiviteter.

Nytårskuren er gratis for alle nuværende og potentielle medlemmer af KS. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte medlemmer af styregruppen Fatma Güney, fgny @bane.dk og Thomas Funch Peckham, tfpc @bane.dk.

KS byder på forfriskninger og lidt lækkert til ganen. Der er et begrænset antal pladser til rådig, derfor husk at melde afbud, såfremt du bliver forhindret i at deltage. Der kan være venteliste med andre medlemmer, der herved vil kunne få tilbudt en plads.

OM BASTIAN OVERGAARD

Bastian gør op med ineffektive mødekulturer og har sat stilhed på agendaen i nogle af landets største organisationer via foredrag, workshops og rådgivning af ledere. Hans metode trækker på både hjerneforskning og sprogforskeres anbefalinger til optimal kommunikation. Silent co-creation faciliteres struktureret for at styrke ordene, overskuddet og tilliden i teams.

Læs mere her:  https://www.bastianovergaard.dk/

 

Adresse

Kommunikation og Sprog

Hauser Plads 20, 3. sal   |   1127 Kbh K.   |

Arrangementsdato
Onsdag, 23. januar 2019 - 17:30 til 20:30
Billede
Tilmeldingsfrist
Det er desværre ikke muligt at tilmelde sig, da tilmeldingsfristen er overskredet
Vælg region