Bøvl - et underholdende foredrag om ledelse

Nils Villemoes´ foredrag handler også om at se. Hvert eneste menneske lever i sin egen virkelighed, når det kommer til stykket, og det er det, der gør os interessante. Det gælder i høj grad også i forhold til et begreb som ledelse, som kan anskues fra mange forskellige vinkler, også fra en personlig: Livet er faktisk en ledelsesopgave, hvor vi hver især kun har én medarbejder, nemlig os selv.

Gennem fire årtier har Nils Villemoes revset, drillet og udfordret erhvervslivet og den offentlige sektor -  for som han siger:

“Ledelse vedrører os alle - ingen slipper fri”

Ledelse handler om at lave en strategi, udvikle en organisation og vigtigst af alt at skabe rammer for samarbejde. Men det er ikke altid så let, som det lyder – tværtimod er det ofte ret bøvlet! Vi har brug for noget at gå op i, noget af stå op til, noget at slås for. Det er bøvl. Uden bøvl bliver livet tomt og indholdsløst. Det er ifølge Nils Villemoes faktisk et af samfundets allerstørste problemer. Der er ikke bøvl nok til alle!

Oplev en tour de force på en stand-up-agtigt aften med en af landets mest ikoniske foredragsholdere om ledelse. Hør bl.a. bud på:  

  • Hvordan SAMFUNDET er skruet sammen?
  • Hvorfor alting hele tiden skal laves om?
  • Hvorfor  LEDELSE tit går op i en spids?
  • Hvad der ligger i bunden af lederSKABET?
  • Hvor UDVIKLINGEN går hen, mens vi sover?

Så kom med KS til det populære oplæg med Nils Villemoes, som har mere end 35 års erfaring som lektor ved Institut for Organisation og Virksomhedsledelse på Handelshøjskolen i Aarhus, er uddannet cand. merc. og er autodidakt ekspert i ledelse, udvikling og strategi.

Vi gør opmærksom på, at der ikke vil blive serveret mad i forbindelse med dette arrangement, men der vil være mulighed for at købe drikkevarer i baren,

Dette arrangement er gratis for dig som KS-medlem, men da der kun er et begrænset antal billetter, skal du være hurtig for at sikre dig en plads.

Vi ser frem til en spændende og indholdsrig aften.

På styregruppe Sønderborgs vegne

Michaell Møller

Adresse

Sønderborg Teater (ved Hotel Comwell)

Rosengade 2a

6400 Sønderborg

Arrangementsdato
Onsdag, 25. oktober 2017 - 19:00 til 21:00
Pris for medlemmer
Gratis for medlemmer af KS
Vælg region