Bliv kendt for din faglighed på LinkedIn

Har du endnu ikke knækket koden til LinkedIn? Vil du gerne lære, hvordan du opbygger et godt netværk på LinkedIn, som kan skaffe dig et job, eller hvordan du laver opslag, som får opmærksomhed? Så er dette arrangement for dig. På workshoppen kan du lære, hvordan du udbygger et professionelt netværk, som kan skaffe dig dit næste job, samt hvordan du bliver kendt for din faglighed.

Kom og vær med, når vi sætter fokus på personlig branding på LinkedIn sammen med Nanna Sondrup.

På LinkedIn kan du opbygge et stort professionelt netværk, vedligeholde og skabe relevant indhold, der kan føre til dit drømmejob. I denne workshop lærer du, hvordan du udbygger et professionelt netværk, som kan skaffe dig dit næste job og ikke mindst, hvordan du bliver kendt for din faglighed.

På workshoppen gennemgår Nanna helt konkret, hvordan du kan ”Show it, don’t tell it,” og ikke mindst hvordan ”Gi’ først, spørg bagefter” kan bidrage til at skaffe dig et job og opbygge et professionelt netværk, som du vil blive glad for langt ud i fremtiden.

Nanna vil også gennemgå den gode LinkedIn profil, men fokus vil primært være på at skabe dialog og få en stemme på LinkedIn, samt på hvordan man kommer i gang med de gode opslag, som fanger opmærksomhed.

Nanna Sondrup kan fortælle historien om et video-opslag på LinkedIn, som fik 30.000 visninger og førte til seks samtaler og tre jobtilbud efter et års ledighed – det er en god historie, men det krævede meget strategiarbejde og erfaring, før resultatet blev til virkelighed. Nanna har opbygget et professionelt netværk fra bunden, hvilket gjorde udfaldet og var afgørende, at hun fik succes. Det var ikke bare begynderheld, for det virkede to gange. Det var ikke gode bøger, som lærte hende at netværke professionelt på LinkedIn for at tiltrække sin næste chef. Nanna lavede alle fejlene og lærte af dem. Og i dag bruger hun de kompetencer, hun udviklede som jobsøgende til at tiltrække kunder i sin egen forretning, og hun nyder at give sin viden videre til andre.

 

Gå ikke glip af en workshop, hvor du får konkret viden og værktøjer til at få succes på LinkedIn med din personlige profil.

Der vil være en pause undervejs, hvor vi vil byde på en sandwich, vand og kaffe/te.

 

Med venlig hilsen

 

Vibeke Lundgaard Albjerg

KS Fyn

Adresse

Kulturmaskinen

Farvergården 7

5000 Odense C

Lokale: Andersen

Arrangementsdato
Torsdag, 6. december 2018 - 17:00 til 20:00
Tilmeldingsfrist
Det er desværre ikke muligt at tilmelde sig, da tilmeldingsfristen er overskredet
Vælg region