Bliv skarp på dine kompetencer — workshop

På denne workshop fokuserer vi på alt det, der gør dig kompetent – hvilke kompetencer du har. Vi skal arbejde med forskellige metoder og værktøjer, du kan bruge i dit videre arbejde med at sætte ord på dine kompetencer.

Kompetenceafklaring sker bedst i en vekselvirkning mellem ens eget arbejde og i samarbejde med andre. Derfor vil du modtage en individuel opgave inden workshoppen. På workshoppen veksler vi mellem oplæg og workshopøvelser, og du vil komme til at arbejde med kompetencer fra forskellige vinkler. Og du får mulighed for at præsentere din vigtigste kompetence for de andre deltagere.

Samarbejdet med andre deltagere vil give dig inspiration til, hvordan du kan arbejde videre for dig selv, så du er sikker på, at du har styr på hvilke kompetencer du bidrager med, når du skal til MUS, lønforhandling eller når du søger job.

Workshoppen varer 3 timer og den faciliteres af KS karrierekonsulenter.

Kurset er for alle medlemmer. Er du nyuddannet? Bliv medlem af Facebook-gruppen KS-nyuddannede på vej, hvor vi deler ud af gode råd vedrørende karriere, jobsøgning, løn og meget andet.

Adresse

Aalborg Studenterkursus, På Sporet 4, 9000 Aalborg

Arrangementsdato
Torsdag, 21. marts 2019 - 16:00 til 19:00
Tilmeldingsfrist
Det er desværre ikke muligt at tilmelde sig, da tilmeldingsfristen er overskredet
Vælg region