Bliv skarp på dine meninger - workshop

[NB! ARRANGEMENTET ER DESVÆRRE AFLYST]Kom med, når vi inviterer til workshop, hvor du får en teknisk og praktisk indføring i at skrive gode debatindlæg, der bliver hørt! Vi har inviteret arbejdsmarkedskonsulent hos LO/FH Peter Lykkegaard og vores egen formand, Per Lindegaard Hjorth, med til en aften, hvor vi vil dykke ned i budskaber, målgrupper, medier og meget andet og sørge for, at du får værktøjerne ind under huden.

Har du et budskab, der mangler at blive hørt i den offentlige debat? Men mangler du redskaberne til at sætte dagsordenen i skarpe debatindlæg i avisen eller på de sociale medier? Og har du lyst til at vide, hvornår et debatindlæg er værd at læse?

Så kom med, når vi inviterer til workshop, hvor du får en teknisk og praktisk indføring i at skrive gode debatindlæg, der bliver hørt!

Vi har inviteret Peter Lykkegaard, der er konsulent hos LO Fyn, og som har flere års erfaring med politisk arbejde i Socialdemokratiet samt erfaring med at afholde workshops med fokus på politisk kommunikation og strategi.

Vi har også inviteret vores egen formand, Per Lindegaard Hjorth, der vil fortælle om KS' værdier, og hvordan vi arbejder med at få budskaberne ud.

Du får:

  • Ideudvikling og sparring om relevante emner, der kan sættes på dagsorden

  • Konkrete værktøjer til at skrive gode læserbreve og debatindlæg 

  • Indsigt i brug af medier og målgrupper

  • Tid og sparring til at skrive et debatindlæg 

  • Kvalificeret feedback

Og så får du selvfølgelig god mad og endnu bedre selskab med dine med-medlemmer. 

Vi glæder os til at se dig!

Program følger.

Arrangementet er arrangeret af frivillige kræfter i
KS Fyn
Adresse

Edisonsvej 2, 5000 Odense

(House of Code/Change)

Arrangementsdato
Onsdag, 11. december 2019 - 17:00 til 20:00
Billede
Tilmeldingsfrist
Det er desværre ikke muligt at tilmelde sig, da tilmeldingsfristen er overskredet
Vælg region