Brænd igennem og få jobbet

Hvordan sælger du dig selv og dine talenter, så du kommer i betragtning til lige præcis det job, du drømmer om? Få værktøjerne og træningen til at blive skarp og klar til at gå til jobsamtale.

I workshoppen bliver du guidet til at finde de kompetencer, resultater og historier, der viser og beviser, hvorfor det er dig, der skal have jobbet.

Du får værktøjerne til at kommunikere dine budskaber med passion og gennemslagskraft.

Du bliver trænet i at få dem i spil i  dialogen ved jobsamtalen.

Du får metoder til at håndtere og dæmpe nervøsiteten og opnå mere gennemslagskraft når du taler. 

  • Find dine kompetencer og bliv trænet i at formidle dem med gennemslagskraft
  • Få værktøjerne til at blive din egen bedste agent – der er nemlig ikke andre, der gør det for dig
  • Få det boost, der får dig til at glæde dig til at gå til jobsamtale!

Gennem workshoppen finder du de pointer, du skal slå på, for at komme tættere på dit drømmejob. Dem skal du ikke kun bruge til jobsamtalen men også til dit næste kaffemøde.

MATERIALE
Med i kurset er ARTIKULATIONs feedback-skema og kursusmateriale med workshoppens guldkorn og værktøjer, der guider dig i armene på dit drømmejob.   

AKTIV TRÆNING I PRAKSIS
Du vil være aktiv fra første minut. Du vil blive præsenteret for teori og værktøjer og blive guided ind i øvelser, hvor du bruger værktøjerne til at forme og kommunikere dine budskaber.

DIN UNDERVISER
Workshopperne afholdes af speakercoach, foredragsholder og ekstern lektor i kommunikation Annette Bjerre Ryhede – ejer af ARTIKULATION.

Annette er cand.comm. med en bachelor i psykologi. Hun har mere end 10 års erfaring i at rådgive, coache og undervise ledere, projektledere og konsulenter fra bl.a. 5 C20 virksomheder og private og offentlige organisationer samt fagforeninger.

Hun er forfatter til bogen ’TAL TROVÆRDIGT – og få succes med din kommunikation’, som udkom 1. marts på Akademisk Forlag.

Adresse

Kommunikation og Sprog
Hauser Plads 20, 3. sal
1027 København K

Arrangementsdato
Torsdag, 7. februar 2019 - 9:30 til 12:30
Pris for medlemmer
Gratis for medlemmer af KS
Tilmeldingsfrist
Det er desværre ikke muligt at tilmelde sig, da tilmeldingsfristen er overskredet
Vælg region