Brug KS som din faglige legeplads

Vil du have indflydelse på KS' medlemstilbud i Nordjylland? Mød nogle af regionens bestyrelsesmedlemmer i Aalborg, og hør om mulighederne for at få masser af gode kompetencer og et stærkt netværk gennem bestyrelsesarbejdet i KS Nordjylland - det er sikkert mindre tidskrævende, end du tror!

Vi søger dig, der kan bidrage med idéer, faglighed, arbejdskraft og godt humør, og som kan hjælpe til, så vi fortsat kan lave masser af gode arrangementer til Kommunikation og Sprogs nordjyske medlemmer. 

Bestyrelsen har meget frie rammer til at planlægge faglige aktiviteter i vores region, og du får mulighed for at prøve din faglighed af i trygge rammer, hvor der er rigtig god at hjælpe fra dine kolleger med mere erfaring.

Som frivillig i KS kan du skabe dig et godt netværk og få masser af erfaring med eventkoordinering, artikelskrivning, mødeledelse, Facebook-strategi, eller hvad der nu interesserer dig – uanset om du er studerende, i job eller jobsøgende. Til gengæld skal du forvente at afsætte cirka fire aftener om året på bestyrelsesmøder, en lørdag på et regionsseminar og ellers at lave mindst et arrangement forår og efterår. Og så er det fint, hvis du har lysten og energien til at hjælpe dine bestyrelseskolleger ved nogle af deres arrangementer. 

Vi giver aftensmaden og en faglig hyggesnak, hvis du har lyst til at høre mere om arbejdet. Det er selvfølgelig lige så frivilligt som bestyrelsesarbejdet i sig selv, om du ender med at stille op ved den kommende generalforsamling. 

Med venlig hilsen
Cecilie, Charlotte, Marjorie, Louise, Pernille og Christina
KS Nordjyllands bestyrelse

OBS afmelding!
Det er gratis for KS' medlemmer at deltage i arrangementet, medmindre andet er angivet. Men husk, at vi betaler for din plads. Hvis du mod forventning skulle blive forhindret i at deltage i et arrangement, som du har tilmeldt dig, skal du derfor afmelde dig før tilmeldingsfristens udløb på "Min side" på KS' hjemmeside, så vi har mulighed for at give din plads til et andet medlem. Alle afmeldinger efter tilmeldingsfristen skal ske både på KS Medlemsnet og pr. mail til ksnordjylland@gmail.com.

FØLG OS PÅ FACEBOOK

Adresse

Kommer senere

Arrangementsdato
Onsdag, 22. maj 2019 - 17:45 til 20:45
Tilmeldingsfrist
Torsdag, 16. maj 2019 - 23:00
Vælg region
Tilmeld