Brug telefonen i din jobsøgning

Oplever du gang på gang at få afslag på dine skriftlige ansøgninger? Så kan det være, du skulle overveje at skifte taktik. Vær proaktiv i stedet og grib telefonen og ring til din – måske – kommende arbejdsgiver.

I jobsøgning er der tradition for, at virksomhederne slår en stilling op, som du skriver en ansøgning og et CV til – i konkurrence sammen med en masse andre ansøgere. Men hvorfor ikke ringe til virksomheder, du selv finder frem til, og som måske kunne bruge en medarbejder med dine kompetencer?

På denne workshop får du gode råd og tips til, hvordan du kommer ”ud over rampen” og pitcher dig selv. Du kommer også til at øve dig gennem praktiske øvelser sammen med de andre deltagere, så det bliver nemmere for dig at gribe telefonen og ringe til virksomhederne.

Workshoppen er for dig, som er jobsøgende – uanset om du er ledig, nyuddannet eller bare er på udkig efter nye udfordringer. Det kan også være, at du arbejder som freelancer og har brug for input til, hvordan du får opgaver i hus.

Underviser og workshopleder er Bjørn Ravnbøl fra konsulentfirmaet Connection Management. Bjørn har stor erfaring med undervisning og rådgivning i blandt andet præsentationsteknik, salg, kommunikation i praksis og pitching over telefonen.

Bag arrangementet står en gruppe frivillige medlemmer af Kommunikation og Sprog, og vi glæder os til at byde dig velkommen!

Adresse

Tværalle 8

4100 Ringsted

Arrangementsdato
Onsdag, 29. november 2017 - 18:00 til 20:30
Vælg region