Design din karriere og dit arbejdsliv

Deltag i KS´ udviklingsforløb og få inspiration til – og få testet, hvordan din karriere og dit arbejdsliv kunne forme sig.

Vi skal arbejde fremadrettet med dine ønsker til dit arbejdsliv og din karriere i bred forstand.

 Efter workshoppen står du med en plan/nogle ideer til hvordan dit fremtidige arbejdsliv kan se ud og inden vi mødes igen til et morgenmøde, skal du teste dine ideer. Det kan være ideer til et karriereskift, nyt jobindhold eller mere glæde i dit arbejdsliv – Du bestemmer selvfølgelig selv, hvilke mål og drømme du vil arbejde med.

Om metoden
Vi tager afsæt i Design Thinking-metoden, der bruges til innovation og udvikling. Forløbet er inspireret af kurset ”Designing your life" der udbydes til dimittender på Stanford University

På workshoppen skal du arbejde med ideer/udvikle prototyper – som du kan teste i perioden frem til vores telefoniske opføglning. For at udvikle ideer/prototyper, skal vi på workshoppen arbejde med værktøjer til at definerer dine ønsker, researche og bringe en masse idéer i spil.

Praktisk info
Udviklingsforløbet er delt i to – en tre en halv timers workshop og en mulighed for en opfølgende telefonisk karrieresamtale.

Du vil inden første workshop modtage en mail med et par opgaver,  der skal forberedes inden vi mødes.

Workshoppen faciliteres af KS konsulenter Anne Møller og Marianne Greve Jensen

Vi sørger for lidt at spise og drikke undervejs.

Adresse

Aarhus Aaboulevarden 31, 2.
8000 Aarhus

Arrangementsdato
Onsdag, 30. januar 2019 - 16:15 til 19:45
Tilmeldingsfrist
Det er desværre ikke muligt at tilmelde sig, da tilmeldingsfristen er overskredet
Vælg region