Det nye Frankrig

Som opfølgning på Jørn Boisens oplæg i april forud for præsidentvalget i Frankrig kommer nu Jørns opfølgning på, hvor Frankrig og dermed også i høj grad EU ser ud til at ville bevæge sig hen efter valgene af den politiske outsider Emmanuel Macron til præsident og valget til Nationalforsamlingen den 24. september.

Vil Frankrig blive den innovative faktor i EU, eller er der kommet en politisk modreaktion på Macrons valg. Kan præsidenten og nationalforsamlingen arbejde sammen, eller vil vi se en politisk konfrontation i stil med den i USA.. Der er mange mulige scenarier, men kom og hør Jørn Boisens bud på, hvad fremtiden kommer til at byde på.

Vel mødt!

--

Der vil blive serveret en sandwich og vand, kaffe og the undervejs.

Bemærk, der er begrænset antal pladser, så får du en plads og efterfølgende forfald, så husk at melde dig fra, så en fra ventelisten kan få din plads.

Arrangementet er faciliteret af de frivillige i Netværk KS Storkøbenhavn. Hvis du også kunne tænke dig at blive frivillig, så er du velkommen til at kontakte os ved arrangementerne. Netværket består af medlemmer af forbundet, som har det hyggeligt sammen og i tilgift skaber merværdi for sig selv og andre medlemmer.

Adresse

Hauser Plads 20, 3. sal; 1127 København K

Arrangementsdato
Onsdag, 27. september 2017 - 17:30 til 20:00
Vælg region