Employee Advocacy: Gør medarbejderne til ambassadører på sociale medier

Medarbejderne opleves ofte som mere troværdige end virksomheden, når de fortæller os rosende om denne. Samtidig er medarbejdernes netværk af relationer på sociale medier større i antal og rækkevidde og ofte også bedre opdateret end virksomhedens. Derfor vinder virksomhederne på sociale medier, når de aktiverer deres allervigtigste stakeholdere: medarbejderne.


Employee Advocacy handler om aktivering af medarbejderne og deres netværk som virksomhedens ambassadører, med det formål at skabe øget engagement med kunder og andre vigtige stakeholdere. 

På dette kursus får du inspiration og konkrete forslag til arbejdet med Employee Advocacy.

Kurset er målrettet både mindre og større virksomheder, på tværs af brancher. 

Kursets er inddelt i tre afsnit, med pauser og tid til netværks-snak med de øvrige kursister og facilitator.

I første afsnit introduceres Employee Advocacy og vi taler om værdierne for medarbejdere, virksomhed, kunder og andre vigtige stakeholdere.

I andet afsnit tager vi udgangspunkt i nogle virksomhedscases, der viser hvordan Employee Advocacy kan gribes an på forskellige måder og skalaer, afhængig af virksomhedens størrelse, branche, kompleksitet, budget, m.v. 
 
I tredje afsnit præsenteres konkrete forslag til hvordan du på struktureret vis, kan komme i gang med Employee Advocacy, som del af virksomhedens samlede forretnings- og sociale medie strategi.
 
Potentialet i Employee Advocacy findes i alle virksomheder og uanset om indsatsen resulterer i fem, mange hundrede eller tusinder medarbejdere, der deltager aktivt som virksomhedens ambassadører, vil succes med Employee Advocacy levere vækst i blandt andet salg, branchekendskab samt kunde- og medarbejdertilfredshed.

Kurset faciliteres af Mikkel Rohde Madsen, direktør i konsulentvirksomheden NammaTimes, som hjælper virksomheder i Danmark og Internationalt med strategisk salg og marketing, herunder gennem brug af sociale medier. Mikkel’s LinkedIn profil er https://www.linkedin.com/in/mikkelrohdemadsen/

Adresse

Hauser Plads 20, 3. sal, 1127 Kbh. K

Arrangementsdato
Tirsdag, 5. marts 2019 - 17:00 til 20:00
Pris for medlemmer
Gratis for medlemmer af KS
Tilmeldingsfrist
Det er desværre ikke muligt at tilmelde sig, da tilmeldingsfristen er overskredet
Vælg region