Employee Advocacy workshop: Klæd dine kollegaer på som digitale ambassadører

I KS ser vi, at kommunikatørens rolle udvikler sig i retning af, at man indgår i tættere samarbejde med fx HR og ledelsen, for at klæde kollegaerne på til at agere bedst muligt som digitale ambassadører for organisationen.


Derfor udbyder vi denne workshop, hvor du skal arbejde konkret med at idéudvikle en EA-indsats for din organisation eller virksomhed. Det sker, mens du sparrer med andre kommunikatører om emnet, og underviseren rammesætter din case og giver anbefalinger til, hvordan du skaber motivation blandt dine kollegaer.

Når vi alle er online i dag, kræver det nye kompetencer blandt arbejdsstyrken. Online er vi mere opmærksomme på mennesker, fremfor på brands og reklamer. I den seneste tid er der kun skruet op for vores digitale tilstedeværelse, og det er udbredt, at arbejdsstyrken er på sociale medier. Skridtet til at være digital ambassadør for sin arbejdsplads eller organisation er således kort, når mennesker og medier i så høj grad smelter sammen.

Denne udvikling er vores afsæt på workshoppen, hvor du får inspiration og værktøjer til at skabe rammerne, målsætningerne, kommunikationsfokus og motivationen, som en succesfuld Employee Advocacy-indsats indebærer. Med sådan en indsats kan du være med til at ruste kollegaerne til at agere digitalt i deres professionelle rolle, så det gavner dem som virksomhedens repræsentanter eller måske som rollemodeller og thought leaders.

Med fra workshoppen får du tips til, hvordan I kommer i gang med indsatsen, og de overbevisende grunde til, at Employee Advocacy udgør en stærk ingrediens i brandkommunikationen på sociale medier.

Oplægsholder og workshopleder: Marta Karolina Olsen

Der kan blive tale om, at vi udveksler din mailadresse med en ekstern oplægsholder med henblik på, at der kan sendes link til arrangementet samt eventuelt materiale. Dermed udveksler vi også oplysning om dit fagforeningsmedlemskab. Ved din tilmelding giver du tilladelse til, at vi kan udveksle disse oplysninger. Oplysningerne udveksles udelukkende med den eksterne oplægsholder og slettes af denne efter kurset er afholdt. Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage i form af at framelde dig arrangementet.

Adresse

Foran din computer

Arrangementsdato
Onsdag, 23. juni 2021 - 15:00 til 16:30
Tilmeldingsfrist
Tirsdag, 22. juni 2021 - 12:00
Vælg region
Tilmeld