Enneagrammet – kender du typen?

Enneagrammet er kort fortalt en psykologisk model, der beskriver ni forskellige persontyper med ni forskellige måder at opfatte verdenen på. Den tilbyder indsigt i at agere og forstå dine kolleger, din samarbejdspartner eller måske kommende chef.

Morten Gelbek, som er indehaver af NLP huset i Aalborg, vil denne aften føre os igennem enneagrammet. Han vil gennemgå de ni persontyper og komme ind på styrker og svagheder i disse typer. Forude for foredraget vil der blive udsendt et link, så man kan tage en test og dermed finde ud af, hvilken type man selv er. Efter gennemgangen af de ni typer vil der være mulighed for at spørge specifikt ind til typerne i forhold til teamsamarbejde og jobsøgning.

Det har store fordele at kende sin personlighedstype – og andres, for den sags skyld. Jo bedre, du kender dig selv, jo bedre bliver du til dit arbejde og i dit private liv. Du bliver mere bevidst om, hvorfor du handler og reagerer, som du gør, og du får mere fokus på, hvad du ønsker i livet. Derudover beskriver enneagrammet typernes udviklingspotentiale, så man derved kan arbejde på ens handlemønstre, hvilket er en kæmpe fordel i forhold til arbejde og privatlivet. Indsigt i typerne kan bruges i forhold til teamsamarbejde og jobsøgning, så du dermed kan aflæse dine kollegers handlen.

Vi glæder os til at se dig. 

Med venlig hilsen
Cecilie, Charlotte, Marjorie, Christina, Pernille og Louise.
KS Nordjyllands frivillige bestyrelse

OBS afmelding!
Det er gratis for KS' medlemmer at deltage i arrangementet, medmindre andet er angivet. Men husk, at vi betaler for din plads. Hvis du mod forventning skulle blive forhindret i at deltage i et arrangement, som du har tilmeldt dig, skal du derfor afmelde dig før tilmeldingsfristens udløb på "Min side" på KS' hjemmeside, så vi har mulighed for at give din plads til et andet medlem. Alle afmeldinger efter tilmeldingsfristen skal ske både på KS Medlemsnet og pr. mail til ksnordjylland@gmail.com.

FØLG OS PÅ FACEBOOK

Adresse

Maren Turis Gade 2, 2. sal
9000 Aalborg

Arrangementsdato
Onsdag, 6. februar 2019 - 18:00 til 21:00
Tilmeldingsfrist
Det er desværre ikke muligt at tilmelde sig, da tilmeldingsfristen er overskredet
Vælg region