Er du interesseret i robotter og en bestyrelsespost?

Vil du være aktiv i Kommunikation og Sprogs nye studenterorganisation på SDU og samtidig blive klogere på, hvordan dine kompetencer kan bruges i robotindustrien? Så sæt kryds i kalenderen!

Kommunikation og Sprog opretter studenterorganisationen KairoS på SDU. Det gør vi, fordi vi gerne vil styrke fagligheden og fællesskabet blandt vores studentermedlemmer. Vi holder derfor stiftende generalforsamling onsdag den 14. marts 2018 kl. 16.30-19.30.

Studenterorganisationen har til formål at skabe et fagligt og socialt netværk til gavn for dit studieliv og dit fremtidige arbejdsliv, og den skal være DIN. Kom og fortæl os, hvad du længes efter som studerende eller i din faglige hverdag.

Arbejdet i studenterorganisationen er frivilligt, og du får mulighed for at få indflydelse og medbestemmelse. På den stiftende generalforsamling giver vi et indblik i, hvad frivilligt bestyrelsesarbejde indebærer og får etableret en bestyrelse bestående af studerende.

Aftenen vil også byde på et oplæg af Thomas Midtgaard-Jørgensen, Vice President of Marketing hos Blue Ocean Robotics, der vil give konkrete eksempler på, hvorfor der er behov for dygtige kommunikationsfolk i robotindustrien.

Vi sørger for mad og drikke.

Arrangementet henvender sig til studerende på Syddansk Universitet Odense.

Se vedhæftede standardvedtægt for yderligere detaljer.

Adresse

Syddansk Universitet
Campusvej 55
5230 Odense

Lokale O-95

Arrangementsdato
Onsdag, 14. marts 2018 - 16:30 til 19:30
Pris for ikke-medlemmer.
0 kr.
Pris for medlemmer
Gratis for medlemmer af KS
Tilmeldingsfrist
Det er desværre ikke muligt at tilmelde sig, da tilmeldingsfristen er overskredet
Vælg region