Er du nysgerrig på KS Midtjyllands frivillige fællesskab? - og overvejer du at tage del heri?

Den 11. september kl. 17.30-19.00 kan du møde nogle af KS Midtjyllands bestyrelsesmedlemmer på Salling ROOFTOP i Aarhus og høre om arbejdet i regionens bestyrelse og aktivitetsgrupper, samt hvordan du kan bidrage til og få gavn af det frivillige fællesskab.


Tag med KS Midtjylland op på Sallings nyåbnede ROOFTOP og få indblik i det frivillige fællesskab, som tegner regionens bestyrelse og aktivitesgrupper.

Med den fantastiske 360 graders udsigt over Aarhus i baggrunden og tilbuddet om en kold eller varm forfriskning sidder nogle af regionens bestyrelsesmedlemmer klar til at fortælle mere om arbejdet og fællesskabet i KS Midtjylland.

Arrangementet er for dig, som har lyst til til at bidrage ind i fællesskabet med idéer, faglighed, arbejdskraft og godt humør, så vi fortsat kan lave masser af gode arrangementer til Kommunikation og Sprogs midtjyske medlemmer. Som aktiv frivillig i regionen får du indflydelse på aktiviteterne i vores region, et godt fagligt og socialt netværk og masser af erfaring med eventkoordinering og -afvikling, forhandling og kontakt med oplægsholdere og virksomheder, medlemskommunikation (bl.a. via forbundets hjemmeside og regionens Facebook-gruppe), mødeledelse, effektiv og givende samarbejde, eller hvad der nu interesserer dig og hvad du ønsker at byde ind med – uanset om du er studerende, i job eller jobsøgende.

Til gengæld forventer vi, at du bidrager aktivt ind i fællesskabet og overholder de retningslinjer, som du selv er med til at formulere for fællesskabet - selvfølgelig med hensyntagen til, at vi alle indimellem har ekstra meget at se til.

Vi glæder os til at se dig!
Med venlig hilsen
KS Mistjyllands bestyrelse og aktivitetsgrupper

PS Hvis du først har mulighed for at "droppe ind" efter kl. 17.30, så må du meget gerne give os besked herom på ksmidtjylland@gmail.com eller til regionsformand, Anne Rasmussen, på mobil 51 35 87 98. - Du kan også give Anne et kald eller sende hende en sms på dagens, hvis du har svært ved at finde os oppe på Sallings tagterrasse eller bliver forsinket.

Adresse

Salling (ROOFTOP)
Søndergade 27
8000 Aarhus C

Arrangementsdato
Mandag, 11. september 2017 - 17:30 til 19:00
Vælg region