Få succes med mobilvideo på SoMe - Professionel optagelse med din smartphone

Lær at få succes med mobilvideo på sociale medier på tre webinarer. Du kan sagtens deltage i ét af webinarerne uden at deltage i alle tre.


I løbet af tre webinar på hver én time, introduceres du for alt, hvad du har brug for, for at komme i gang med at producere professionelle videoer med din smartphone.

OBS:  DU SKAL SELV TILMELDE DIG ALLE TRE WEBINARER I KURSUSSYSTEMET

Du kan deltage på dette webinar selvom du ikke var med første gang. Du vil få tilsendt en lille opgave et par dage inden webinaret – forvent at bruge en halv til en hel time.

Vi sender dig et link til webinaret en times tid inden, har du ikke lige tid når det går live, så kan du se med når vi sender dig optagelsen af webinaret bagefter.

Webinar 2 – Professionel optagelse med din smartphone

På det andet webinar er der fokus på hvordan du optager professionelle videoer med din telefon, suppleret med en lille øvelse.

Du lærer

  • hvordan man optager professionel video med mobilen
  • herunder optagelse i flere kameraindstillinger samt optagelse af dækbilleder
  • om lys- og lydforhold, komposition, samt brug af ekstraudstyr som mikrofon og stativer mm.


Om underviseren

Katja Hemming Hansen er videoproducent og driver Pink Bird Video. Hun afholder kurser i mobilvideo, holder foredrag, rådgiver på timebasis og producerer videoer for virksomheder. Hun er desuden tilknyttet som ekstern underviser i faget Videokommunikation på Københavns Erhvervsakademi og har en baggrund som tv-journalist i DR.


Kom i gang med det samme

Du kan varme op til kurset på Pink Bird Videos Youtube-kanal.

Lær at arbejde med en fast blænde, lær at udnytte dagslyset korrekt ,og lær, hvordan du laver undertekster til Facebook og Linkedin.

Adresse

Foran din computer

Arrangementsdato
Tirsdag, 27. april 2021 - 16:30 til 17:30
Pris for medlemmer
Gratis for medlemmer af KS
Tilmeldingsfrist
Fredag, 23. april 2021 - 12:00
Vælg region
Tilmeld