Få succes med mobilvideo på SoMe - Redigering i appen KineMaster

Lær at få succes med mobilvideo på sociale medier på tre webinarer. Du kan sagtens deltage i ét af webinarerne uden at deltage i alle tre. OBS: DU SKAL SELV TILMELDE DIG ALLE TRE WEBINARER I KURSUSSYSTEMET


I løbet af tre webinar på hver én time, introduceres du for alt, hvad du har brug for, for at komme i gang med at producere professionelle videoer med din smartphone.

Du kan sagtens være med selvom du ikke har deltaget på de to andre – det kræver dog, at du har en lille video, som du kan redigere i.

Vi sender dig et link til webinaret en times tid inden, har du ikke lige tid når det går live, så kan du se med når vi sender dig optagelsen af webinaret bagefter.

Webinar 3 – Redigering i appen KineMaster

I dette webinar gennemgås redigeringsappen KineMaster, trin for trin, suppleret med små øvelser.

Du lærer

  • at oprette et projekt og importere materiale
  • at opdele, bytte rundt på klip og justere lyd
  • at indsætte musik, tekster, dækbilleder, logo og grafik
  • hvordan du laver undertekster

Om underviseren

Katja Hemming Hansen er videoproducent og driver Pink Bird Video. Hun afholder kurser i mobilvideo, holder foredrag, rådgiver på timebasis og producerer videoer for virksomheder. Hun er desuden tilknyttet som ekstern underviser i faget Videokommunikation på Københavns Erhvervsakademi og har en baggrund som tv-journalist i DR.


Kom i gang med det samme

Du kan varme op til kurset på Pink Bird Videos Youtube-kanal.

Lær at arbejde med en fast blænde, lær at udnytte dagslyset korrekt ,og lær, hvordan du laver undertekster til Facebook og Linkedin.

Adresse

Foran din computer

Arrangementsdato
Tirsdag, 4. maj 2021 - 16:30 til 17:30
Pris for medlemmer
Gratis for medlemmer af KS
Tilmeldingsfrist
Fredag, 30. april 2021 - 12:00
Vælg region
Tilmeld