Fedt, frit og fejlfrit sprog

Skriver du som en drøm, eller er der noget du kan gøre bedre? Ved dette aftenarrangement vil du få øjnene op for fejl som du fremover kan undgå, og du vil få kastet lys over en række af de dunkle og dvaske formuleringer som måske også lurer i dit sprog.

Sprogrigtighed kan lyde kedeligt. Men kedeligt er det ikke når den erfarne sprogrøgter og korrekturlæser Martin Lund runder sprogets typiske faldgruber og giver indsigt i hvad der gør slapt sprog til stærkt sprog. Her forklares den korrekte og gode sprogbrug så den giver mening og fæstner sig.

Vi tager udgangspunkt i en test og nogle småøvelser. Derudover kan du spørge om alt mellem himmel og jord - så skriv alllerede ned nu hvis der er noget du altid ommer i tvivl om.

I kan læse mere om Martin Lund på http://retskrivningspolitiet.dk/

Det er gratis for medlemmer af Kommunikation og Sprog at deltage.

KS Nordjylland byder på lidt at spise og drikke ved arrangementet. 

Med venlig hilsen 
Henriette, Helene, Louise, Lykke, Sanne, Fie, Lotte, Malou og Christina 
KS Nordjyllands bestyrelse

OBS afmelding!
Det er gratis for KS' medlemmer at deltage i arrangementet, medmindre andet er angivet. Men husk, at vi betaler for din plads. Hvis du mod forventning skulle blive forhindret i at deltage i et arrangement, som du har tilmeldt dig, skal du derfor afmelde dig før tilmeldingsfristens udløb på "Min side" på KS' hjemmeside, så vi har mulighed for at give din plads til et andet medlem. Alle afmeldinger efter tilmeldingsfristen skal ske både på KS Medlemsnet og pr. mail til ksnordjylland@gmail.com.

FØLG OS PÅ FACEBOOK

Adresse

Delimarché Upstairs

Alexander Foss Gade 11-15

9000 Aalborg

Arrangementsdato
Onsdag, 25. oktober 2017 - 17:30 til 20:45
Pris for medlemmer
Gratis for medlemmer af KS
Vælg region