Flere jobsamtaler? - Ja tak!

Vil du gerne have praktiske eksempler på, hvordan du skal arbejde med din jobsøgning, så du ikke spilder din tid og kommer til flere jobsamtaler? Så er det her den rigtige workshop for dig. Arrangementet afholdes naturligvis efter sundhedsmyndighedernes anbefalinger. Alle arrangementer foregår derfor med reduceret deltagertal, mindst en meters afstand mellem deltagere og rengøring før og efter. Servering vil være begrænset.

På workshoppen lærer du at:

- Ringe på stillingsopslaget og stille de rigtige spørgsmål, som ikke spilder arbejdsgiverens tid

- Skabe et resultatorienteret CV og en fremadrettet ansøgning, der får dig til samtale

- Få kontrol over jobsamtalen og vise gennemslagskraft

- og meget, meget mere…

Workshoppen tager udgangspunkt i, hvordan andre har haft succes i deres jobsøgning, hvad markedet efterspørger af en jobsøger, og hvordan jobsøgningen ser ud gennem rekrutteringspersonens øjne.

Du vil gennem konkrete opgaver finde din egen vej til en succesfuld jobsøgningsproces, og via effektive værktøjer og simple strategier være i stand til at føre den ud i livet. Workshoppen afholdes af jobsøgningsekspert Ricki Nielsen, som løbende indsamler viden gennem sit store rekrutteringsnetværk og de tusindvis af jobsøgende, han møder hvert år.

Medbring et relevant stillingsopslag og 2 kopier af dit CV på papir til workshoppen.

”JEG FIK JOBBET!!! Det krævede kun én ansøgning og én samtale efter kurset - efter 11 måneders ledighed. De ringede for en halv time siden og sagde, at de sprang samtale to over – de ville gerne have mig! Der var 111 ansøgere og fem til samtale. Jeg vil anbefale kurset til alle.

Adresse

Kommunikation og Sprog
Hauser Plads 20, 3. sal
1127 Kbh K

Arrangementsdato
Mandag, 29. november 2021 - 17:00 til 20:30
Tilmeldingsfrist
Søndag, 28. november 2021 - 12:00
Vælg region
Tilmeld