Fotokursus: Skyd billeder der brænder igennem og bliver husket

Kom på kursus i fototeknik med en af Danmarks dygtigste, kommende fotojournalister, og lær at tage dynamiske, spændende og vedkommende billeder med god komposition og skarp historiefortælling

Mød Tobias Nicolai Kvist Larsen, der læser til fotojournalist, men allerede har rigtig meget erfaring i ærmet, som han vil dele med dig. Han har bl.a. taget billeder for Syddansk Universitet, Red Bull, Roskilde Festival, NorthSide, tøjmærket Lakor og en række fitnessatleter. 

Kursets indhold

På kurset bliver emnet både specifikt og bredt om fotografi. Først vil Tobias vise eksempler på hans eget arbejde og hvordan han arbejder med forskellige projekter. Derudover vil han komme ind på:

  • Kameratyper og udstyr – fra nybegynder til professionel. Betyder udstyr noget?
  • Kamerateknik – lystrekanten: ISO, blænde og lukketid, hvidbalance, skarpe billeder, sikker billedkomposition plus andre essentielle indstillinger
  • Genrer – Tilgange og arbejdsmetoder inden for natur, reportage, portræt osv. og hvordan man kan arbejde med udtryk og motiver
  • Historiefortællingen som kerne
  • Hvordan gør jeg – udstyr, fremgangsmåde og efterbehandling

Der vil derudover være indlagt små øvelser undervejs, så medbring gerne et kamera eller en telefon med indbygget kamera, som kan tage fornuftige billeder.

Kursets målgruppe

Kurset er både for nybegyndere og mere erfarne – hvad enten du fotograferer med et lille kamera, mobilkamera eller spejlreflekskamera.

Oplægsholderen

Tobias Nicolai Kvist Larsen har en baggrund som medievidenskaber, inden han blev optaget på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Han er i praktik på Jyllandsposten, men interessen for fotografi startede allerede for over ti år siden, hvor hans far forærede ham hans gamle spejlreflekskamera, som han købte tilbage i 70’erne. Kameraet blev flittigt brugt, inden det blev afløst af digitalt udstyr. Det betyder at han har erfaring med både analoge og digitale fotomedier.

Vi byder på lidt mad og drikke under arrangementet, hvor der også vil være rig mulighed for at netværke og få taget nogle billeder. Vi glæder os til at se jer!

Med venlig hilsen 
Henriette, Helene, Louise, Lykke, Sanne, Fie, Lotte, Malou og Christina 
KS Nordjyllands frivillige bestyrelse


OBS afmelding!
Det er gratis for KS' medlemmer at deltage i arrangementet, medmindre andet er angivet. Men husk, at vi betaler for din plads. Hvis du mod forventning skulle blive forhindret i at deltage i et arrangement, som du har tilmeldt dig, skal du derfor afmelde dig før tilmeldingsfristens udløb på "Min side" på KS' hjemmeside, så vi har mulighed for at give din plads til et andet medlem. Alle afmeldinger efter tilmeldingsfristen skal ske både på KS Medlemsnet og pr. mail til ksnordjylland@gmail.com.

FØLG OS PÅ FACEBOOK

Adresse

Delimarché, Alexander Foss Gade 11-15, 9000 Aalborg

Arrangementsdato
Tirsdag, 21. november 2017 - 17:30 til 20:30
Vælg region