Fra kommunikatør til digital forandringsagent – modul 3

Bliv kommunikatøren, der driver den digitale dagsorden, så det sætter aftryk i organisationen.


Opgrader dine digitale færdigheder gennem et forløb på tre moduler i foråret 2021, og bliv klædt på til at være med til at drive den digitale udvikling i kommunikationsteamet, så du skaber forandring ud i organisationen. Vi anbefaler dig at følge alle tre moduler, men det er ikke en forudsætning for at deltage.

Tag opgaven på dig som kommunikatøren, der gør kommunikationsorganisationen mere digital ved at styrke dine konkrete færdigheder og organisatoriske kompetencer på området. Det er relevant, hvis du:    

  • Genkender behovet for, at I inddrager kommunikationsorganisationen mere i jeres digitale omstilling og opgraderer jeres digitale formåen på kommunikationsområdet.
  • Hører ønsker i organisationen eller teamet om, at I skal finde tid til at skabe overblik over digitale tendenser og hente inspiration, så I kan trimme og kvalificere jeres kanalbrug.
  • Har behov for at styrke din egen gennemslagskraft på området for at påtage dig en mere aktiv rolle i det digitale udviklingsarbejde.


Få ny viden og værktøjer til at anvende direkte i organisationen

Dette forløb for kommunikatører klæder dig på til at være med til at gå foran med den digitale omstilling og drift af jeres kommunikation. Du styrker dine kompetencer, opgraderer din værktøjskasse og får viden og inspiration til, hvordan du kan hjælpe organisationen til at arbejde ud fra et mere digitalt afsæt.

Med digitaliseringen er der skabt større muligheder for, at den vigtige kommunikation ikke kun varetages af kommunikationsenheden – men at enheden i højere grad inspirerer, motiverer og understøtter kommunikationsindsatser øvrige steder i organisationen. Den tendens kan du være med til at fremme. På kurset deler vi erfaringer i et fortroligt rum, deltagerne imellem, så du får nye perspektiver på, hvordan I lykkes med den digitale kommunikationsomstilling i netop din organisation.

De tre moduler er:

  1. Digitale tendenser i kommunikationen - onsdag 26. maj (afholdes forud for indeværende)
  2. Dig som digital kommunikatør og forandringsagent - onsdag den 2. juni (afholdes forud for indeværende)
  3. Kommunikationsorganisationen – fra traditionel til digital kompetent - onsdag den 16. juni 


3. Digital organisatorisk udvikling af kommunikationen

På dette modul beskæftiger vi os med, hvad digital organisatorisk udvikling af kommunikationen indebærer, så du bliver klædt mere på til at være med til at løfte denne opgave. Digitalisering af kommunikationen begynder ikke med teknologien – men med mennesker, og ved at forstå de måder og processer, hvormed vi samarbejder. At kommunikere mere digitalt og høste frugterne her, indebærer at arbejdsprocesser, samarbejdsformer, KPI’er og andre succeskriterier forandres i teamet og i organisationen. Men hvad indebærer dette konkret for dig, dit arbejde og måden I prioriterer ressourcerne på? Og hvordan kan det digitale kompetenceløft forbedre jeres samarbejdsformer og produktivitet? Det bliver du klogere på i dette modul, der vil gavne jer i det digitale, organisatoriske kommunikationssamarbejde. 


Om oplægsholderen

Marta Karolina Olsen har i 20 år levet af at rådgive virksomheder, organisationer og brands om digital og forretningsstrategisk kommunikation, sociale medier og branding, samt af at underviser. I kombination med sin passion for kommunikation har Marta en kulturfaglig baggrund og en særlig interesse for at skabe læring, uddannelse og kompetenceløft i organisationer.

Marta ejer virksomheden CBM Consult, der rådgiver om kommunikation, branding og medier. Hun er desuden ekstern lektor i kommunikation og medier på Dansk og på Film- og medievidenskab på Københavns Universitet samt censor på SDU og AAU. Marta har erfaring fra digitale seniorroller på bureauer som Advice Digital, Kunde & Co, Sfinx Film/TV og Kontrapunkt, fra lederroller som netværkschef hos Kforum, Senior Brand Manager og faglig leder i Ledernes Hovedorganisation samt som kommunikationsansvarlig for Østerbro Teater, der indbefatter Østre Gasværk Teater, Teater Republique og Revolver. Marta er cand. mag i Moderne Kultur og Kulturformidling med en igangværende Diplomlederuddannelse på DTU. 

Der kan blive tale om, at vi udveksler din mailadresse med en ekstern oplægsholder med henblik på, at der kan sendes link til arrangementet samt eventuelt materiale. Dermed udveksler vi også oplysning om dit fagforeningsmedlemskab. Ved din tilmelding giver du tilladelse til, at vi kan udveksle disse oplysninger. Oplysningerne udveksles udelukkende med den eksterne oplægsholder og slettes af denne efter kurset er afholdt. Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage i form af at framelde dig arrangementet.

Adresse

Foran din computer

Arrangementsdato
Onsdag, 16. juni 2021 - 13:30 til 15:00
Tilmeldingsfrist
Det er desværre ikke muligt at tilmelde sig, da tilmeldingsfristen er overskredet
Vælg region