Google Analytics

Google Analytics

Analyseværktøjet Google Analytics er et værktøj, som kan hjælpe dig til at optimere din hjemmeside og få målrettet din kommunikation, så brugerne og du finder hinanden.

Ved kurset vil Kaare Bjørn guide dig igennem værktøjet og give gode råd og værdifuld information om, hvordan du kan få mest muligt ud af at bruge værktøjet.

Kurset er for brugere, som enten allerede har oprettet en hjemmeside eller som står for at oprette en og gerne vil komme godt igang/videre. På niveau af nybegynder/let øvet er du meget velkommen til at medbringe spørgsmål. Derudover bedes du medbringen en pc og strømforsyning hertil og hav som minimum downloaded en prøveversion af programmet inden kursusstart.

Ved arrangementet serverer Netværket KS Storkøbenhavn en sandwich og vand, kaffe og the.

--

Bemærk, der er begrænset antal deltagere, så får du en plads på kurset og efterfølgende bliver forhindret, så husk at melde fra. Så kan et medlem fra ventelisten overtage din plads.

Arrangementet er bragt i stand af KS Netværk Storkøbenhavn, som drives af frivillige medlemmer af KS. Hvis du også er interesseret i at blive frivillig, er du meget velkommen til at kontakte os i løbet af arrangementet og høre mere om dette arbejde, og om hvordan du kan være med.

Adresse

Hauser Plads 20, 3. sal; 1127 København K

Arrangementsdato
Tirsdag, 3. oktober 2017 - 17:30 til 20:30
Vælg region