Gourmet og generalforsamling i KS Nordjylland

Vær med, når den frivillige bestyrelse inviterer nordjyderne til generalforsamling på byens måske mest anerkendte restaurant, Mortens Kro.
Denne aften kan du som altid møde formand, Per Lindegaard Hjorth, som vil fortælle lidt om KS og give dig indsigt i arbejdet i vores fagforening. 

Dagsorden
1. Valg af dirigent og referent
2. Formandens beretning
3. Indkomne forslag
4. Valg af formand (Christina Hjortshøj genopstiller)
5. Valg af bestyrelsesmedlemmer (Sofie Aarup Langballe Sørensen, Christina Ladefoged, Kai Færch og Joachim Smedegaard Mæng opstiller)
6. Valg af suppleanter til bestyrelsen (Maria Boll Hansen og Henriette Lauridsen opstiller. Charlotte Mølgaard Gravesen genoptiller)
7. Valg af to repræsentanter og to suppleanter til KS’ repræsentantskab (Christina Hjortshøj og Sofie Aarup Langballe Sørensen opstiller)
8. Eventuelt

Efter generalforsamlingen vil der også være rig lejlighed til at vedligeholde eller udbygge dit lokale netværk.

Overvejer du at opstille til en post, er du velkommen til at kontakte bestyrelsen på ksnordjylland@gmail.com. Du kan også møde os den 22. maj, hvor vi holder informationsmøde om bestyrelsesarbejdet. 

Vi glæder os til en hyggelig aften og håber på stort fremmøde.

Med venlig hilsen
Cecilie, Charlotte, Louise, Marjorie, Pernille og Christina
KS Nordjyllands frivillige bestyrelse

Foto: https://migogaalborg.dk/wp-content/uploads/2016/06/mortens-kro1-aalborg-...

OBS!
På grund af den høje kuvertpris beder vi dig om kun at tilmelde dig, hvis du er sikker på, at du kan deltage i arrangementet. 

Afmelding
Det er gratis for KS' medlemmer at deltage i arrangementet, medmindre andet er angivet. Men husk, at vi betaler for din plads. Hvis du mod forventning skulle blive forhindret i at deltage i et arrangement, som du har tilmeldt dig, skal du derfor afmelde dig før tilmeldingsfristens udløb på "Min side" på KS' hjemmeside, så vi har mulighed for at give din plads til et andet medlem. Alle afmeldinger efter tilmeldingsfristen skal ske både på KS Medlemsnet og pr. mail til ksnordjylland@gmail.com.

FØLG OS PÅ FACEBOOK

Adresse

Mortens Kro
Mølleå 4
9000 Aalborg

Arrangementsdato
Torsdag, 5. september 2019 - 17:45 til 21:00
Billede
Mortens Kro
Tilmeldingsfrist
Det er desværre ikke muligt at tilmelde sig, da tilmeldingsfristen er overskredet
Vælg region