Heldagskursus: Infografik til SoMe – nemt og hurtigt

Er du kommunikatør, SoMe-manager eller online-ansvarlig, og vil du gerne selv producere flotte infografikker til dine SoMe-opslag, så de huskes bedre og deles oftere? Så er dette kursus lige noget for dig.


På dette endagskursus lærer du at omsætte tal, data og klare budskaber til flotte og enkle infografikker til dit SoMe-feed - uden brug af kostbar software. Du bliver introduceret til infografikkens mange muligheder, en række gode tips og tricks til, hvordan du bedst får dine brugere og læsere i tale, og vi kigger på vellykkede eksempler på brug af infografik i virksomheders og organisationers onlinestrategi.

Det lærer du:

  • Gennem praktiske øvelser bliver du fortrolig med onlineværktøjet visme.com, hvor du får oprettet en gratis konto, så du også bagefter kan arbejde videre med dine egne grafikker.
  • Gode råd til, hvordan du skruer den bedste og mest effektive grafik sammen.
  • Du får grundlæggende teori om infografik. Vi kigger på fordelene ved infografik fremfor billeder og video, og vi kigger på tidens trends og tendenser i infografik.

Kursistens forudsætninger: Du behøver ikke at have grafiske kundskaber.

Materialer: Du skal medbringe din egen bærbare pc/mac. Du skal inden kursusstart have oprettet en gratis konto på visme.com.

Adresse

Hauser Plads 20, 3. sal, 1127 Kbh. K

Arrangementsdato
Tirsdag, 21. maj 2019 - 9:00 til 16:30
Pris for medlemmer
Gratis for medlemmer af KS
Tilmeldingsfrist
Mandag, 20. maj 2019 - 12:00
Vælg region
Tilmeld