Indtag førersædet i dit eget liv!

Har du også en travl hverdag? Så er her arrangementet, du ikke må gå glip af. KS Nordjylland har fået den store fornøjelse at præsentere Søren Holmgren i et foredrag om work-life balance – eksklusivt for KS' medlemmer.


Søren Holmgren har arbejdet med præstation, motivation, salg og ledelse på alle niveauer i virksomheder verden over siden 2004. Desuden har han et imponerende CV, som blandt andet indeholder to olympiske guldmedaljer og titlen som IBMs bedste nye sælger i Europa, Mellemøsten og Afrika – og så er han blind! 

Bagsiden af medaljen

Hvad stiller man op, når drømmen om succes bliver et ubærligt pres? Og hvordan håndterer man det, når presset forvandles til stress eller måske endda angst?

Vi lever i en hverdag, hvor vi ikke altid selv er i førersædet. På arbejdspladsen bliver der sat mål op for os. Når vi kommer hjem, er det familielivet, der kræver vores fulde opmærksomhed. Vi får let travlt med at opfylde andres forventninger, krav og behov. Og så er der alt det andet, vi også burde; spise sundere, motionere mere, skælde mindre ud, være en mere nærværende partner, kollega, forælder og ven. Listen er uendelig.

I vores travle hverdag risikerer vi at glemme os selv. Samtidig længes vi efter selv at komme tilbage i førersædet. Dette foredrag handler om, hvordan netop dét bliver muligt.

I foredraget deler Søren sine indsigter i hvilke tilgange og teknikker, der skal til for at kunne håndtere det pres, mange oplever både erhvervsmæssigt og privat, og du får indblik, i hvordan du ved hjælp af bevidste målsætninger og inspirerende leveregler kan vende presset til en drivkraft og atter indtage førersædet i dit eget liv!

I pausen serveres drikkevarer.

Med venlig hilsen
Cecilie, Charlotte, Marjorie, Louise, Pernille og Christina
KS Nordjyllands frivillige bestyrelse

OBS afmelding!
Det er gratis for KS' medlemmer at deltage i arrangementet, medmindre andet er angivet. Men husk, at vi betaler for din plads. Hvis du mod forventning skulle blive forhindret i at deltage i et arrangement, som du har tilmeldt dig, skal du derfor afmelde dig før tilmeldingsfristens udløb på "Min side" på KS' hjemmeside, så vi har mulighed for at give din plads til et andet medlem. Alle afmeldinger efter tilmeldingsfristen skal ske både på KS Medlemsnet og pr. mail til ksnordjylland@gmail.com.

FØLG OS PÅ FACEBOOK

Foto: https://www.itoi.dk/om-soren-holmgren 

Adresse

Kompass Hotel Aalborg
Østerbro 27
9000 Aalborg

Arrangementsdato
Tirsdag, 30. april 2019 - 18:45 til 21:00
Billede
Tilmeldingsfrist
Tirsdag, 23. april 2019 - 20:00
Vælg region
Tilmeld