Intro til digitalt design

Intro til digitalt design

Har du primært beskæftiget dig med trykt kommunikation? Eller vil du bare vide mere om den digitale grafiske verden?

Så tilbring et par timer med Kim Bjørn og få klar besked om processer, begreber og værktøjer, som fx. informationsarkitektur, wireframing, UI, UX og prototyping. Lær om software-værktøjer til udvikling af digitalt design og få indblik i den digitale designproces samt virkemidler og teknik vedr. responsive websites, mobile apps, m.m.

Efterfølgende kan du med fordel deltage i Kim Bjørns kursus ” Digitalt design, der engagerer, fungerer og konverterer.” for et mere fuldendt indblik i emnet.

 

Om Kim Bjørn

Kim Bjørn er digital design ekspert, forfatter og erfaren foredrags- og kursusholder med mere end 20 års erfaring i designbranchen – bl.a. som digital designchef på Ekstra Bladet gennem mere end otte år. Han er indehaver af Kim Bjørn Design, som hjælper virksomheder med at skabe optimale digitale løsninger med discipliner som UX, Interface Design, visuel identitet og meget mere.

Kim er uddannet grafisk designer fra Danmarks Medie- & Journalisthøjskole (DMJX) hvor han også er Advisory Board Member. Han har undervist på DMJX og Teknologisk Institut i en lang årrække, er formand for den digitale konkurrence komité i Society for News Design Scandinavia og er desuden forfatter til 6 bøger om grafisk og digitalt design – herunder bestselleren “Grundbog i Grafisk design”.

Adresse

København, Hauser Plads 20, 3. sal, 1127 Kbh K.

Arrangementsdato
Onsdag, 25. oktober 2017 - 13:00 til 15:00
Vælg region