Iværksætteri og om at have modet til at forfølge sin drøm - foredrag med mændene bag JUST EAT og LaserTryk.dk

Måske går du også med tanker om at forfølge din drøm og springe ud som selvstændig inden for kommunikation, sprog, markedsføring eller noget helt fjerde? Eller måske er du bare nysgerrig på, hvad der får andre til at tage "springet", og hvilke bump de har mødt og tacklet på vejen til succes? Hvis ja, så tag med KS Midtjylland til fordrag med Jesper Buch, Anders Grønborg og Esben Mols Kabell.


Hvad har aftenens tre oplægsholdere tilfælles?

Kom og oplev en unik, motiverende og inspirerende foredrags-aften med disse tre fantastiske foredragsholdere – samme aften! To forskellige historier om iværksætteri og om at forfølge sin drøm:

Jesper Buch – den succesrige iværksætter kendt fra “Løvens Hule” og manden bag JUST EAT

Anders Grønborg & Esben Mols Kabell – de succesrige iværksættere og mændene bag LaserTryk.dk med base i Aarhus

 

Jesper Buch – “Kick-ass -fra kælder til milliard”

I dette spændende og medrivende foredrag vil du høre værksætteren Jesper Buch fortælle sin imponerede historie om JUST EAT og livet som en af Danmarks mest succesrige forretningsmænd. - En medrivende historie om hvordan han startede i en kælder, og hvilke talrige forskellige udfordringer han, på sin vej til den store succes, har mødt.

Jesper deler ud af sine egne erfaringer og kommer også med mange guldkorn, du selv kan bruge, og fortæller om modgang og medgang:

  • Hvad var det der gjorde, at JUST EAT blev til den succes, det blev?
  • Hvad skal der til for at opnå succes?

Du vil helt sikkert gå fra hans foredrag med en fornyet energi og arbejdsglæde, et gå-på-mod uden lige og en tro på, at du også kan det, du vil!

 

Anders Grønborg & Esben Mols Kabell

I dette spændende og lærerige foredrag kommer du til at høre Anders Grønborg og Esben Mols Kabells imponerende iværksætterhistorie om den "lokale" virksomhed, LaserTryk.dk.

Lasertryk blev etableret tilbage i 1999 og er i dag Danmarks største trykkeri og vokser stadig med over 300 ansatte, 40.000 firmaer og 55.000 privatpersoner som kunder.

Passionen har været deres drivkraft i etableringen af deres firma. I passionen lå et ønske om at gøre det billigere og bedre end konkurrenterne ved at satse på en mere aggressiv prispolitik, hvor der blev satset på volumen.

I foredraget kommer de også med guldkorn fra deres bestseller “111 TIPS DU VIL ELSKE”.

Du vil helt sikkert gå fra foredraget med masser af motivation og gode råd der virker!


I pausen mellem foredragets to dele vil KS Midtjylland være vært med lidt "vådt", og du vil få mulighed for at tale med både kendte og nye bekendskaber blandt de øvrige KSere.


Ses vi?:)

/KS Midtjylland

Adresse

Storcenter Nord (Konferencesalen)
Findlandsgade 17
8200 Aarhus N

Arrangementsdato
Torsdag, 12. oktober 2017 - 19:00 til 21:45
Vælg region