Karrieresamtaler - København

Er du medlem af Kommunikation og Sprog, tilbyder vi dig en gratis karrieresamtale.
Er du medlem af Kommunikation og Sprog, tilbyder vi dig en gratis karrieresamtale. Samtalen tager udgangspunkt i dig og din situation og kan have fokus på dine ønsker og forventninger til dit nuværende eller kommende arbejde.

Den kan også tage udgangspunkt i kompetenceafklaring, dine styrker og værdier, matchet mellem job og kompetencer med mere. Samtalen varer cirka en time. Samtalen kan foregå ved fremmøde eller telefonisk enten online med billede eller som almindelig telefonsamtale.

Inden samtalen skal du skrive om, hvilke tanker du gør dig om din karriere, og hvilke særlige ønsker du har til mødet og vedhæfte dit cv.

Medlemmer, der ikke tidligere har deltaget i en individuel karrieresamtale, har fortrinsret. Husk, at du kan altid få en telefonisk karrieresamtale på et tidspunkt der passer dig. I København kan du også få tider andre dage end de, der er i kalenderen. Bare skriv, hvad der passer dig bedst, så finder vi et tidspunkt, der passer.
Book din karrieresamtale nu


Er du nyuddannet? Bliv medlem af Facebook-gruppen KS-nyuddannede på vej, hvor vi deler ud af gode råd vedrørende karriere, jobsøgning, løn og meget andet. 

Adresse

Kommunikation og Sprog
Hauser Plads 20 
1127 København K

Arrangementsdato
Torsdag, 9. november 2017 - 9:00 til 16:00
Tilmeldingsfrist
Tirsdag, 7. november 2017 - 16:00
Vælg region