Kom med KS til foredrag: Det du ikke forstår, gør dig klogere

Vi er på vej ind i en ny tidsalder - radikalt ny. Det synes at være den generelle stemning for tiden. Det er, som om vi står midt i en overgang mellem noget, der var, og noget, der kommer. Tre af Danmarks skarpeste og mest populære iagttagere kaster sig fra hvert sit udgangspunkt ud i en fælles søgen efter at blive klogere på denne overgang. På tiden, tilliden og Trump. På fakta, fake news og frihed. På arbejdsliv, menneskeliv og død.

Vil du blive klogere på, hvad det vil sige at være menneske – i både ental og flertal – i en ny tidsalder?

Så tag med KS til dette spændende foredrag, hvor Tor Nørretranders, Rane Willerslev og Svend Brinkmann sammen gør status over den radikale tid, vi lever i. Et stærkt trekløver i inspirerende samtale og diskussion – på aftenen bundet sammen af Frederik Lindhardt, akkurat som han gør det i bogen Det du ikke forstår, gør dig klogere.

  • Frederik Lindhardt er chefrådgiver, skribent, cand.mag. i retorik og har bundet samtalerne i bogen Det du ikke forstår, gør dig klogere sammen. Som selvstændig konsulent rådgiver og hjælper han organisationer og ledere med at begå sig troværdigt i en digital og foranderlig verden, hvor kommunikation handler om at skabe relationer.
  • Svend Brinkmann er professor i psykologi på Aalborg Universitet. Hans forskning foregår i grænsefladen mellem psykologi, filosofi og kulturanalyse, og han er forfatter til en lang række samfundskritiske bøger.
  • Tor Nørretranders er faglitterær forfatter og har i sine bøger primært beskæftiget sig med hvad det vil sige at være menneske. Tor skriver om alt fra naturvidenskabens rolle i den moderne kultur, over miljøproblemer, krig og fred, til fremtiden, kreativiteten, troens betydning og hvad vi skal have at spise.
  • Rane Willerslev er museumsdirektør og professor i social antropologi. Desuden tidligere direktør for Kulturhistorisk Museum i Oslo og leder af De Etnografiske Samlinger på Moesgaard Museum. Han blev ph.d. fra Cambridge University, har været på talrige ekspeditioner i Sibirien og er mangeårigt medlem af Eventyrernes Klub.

KS Fyn er vært ved en lille forfriskning i pausen, hvor der er mulighed for at netværke. 
Kom i god tid. Vi står klar ved indgangen fra kl. 19.15 og uddeler billetter til de tilmeldte. 
Hvis du har spørgsmål til arrangementet, er du velkommen til at kontakte Ann-Cathrine Nielsen på telefon 22540236 eller mail anncathrinenielsendk@gmail.com

Vi ser frem til en spændende og indholdsrig aften, hvor vi sammen kan blive klogere. 

OBS: Der er et begrænset antal billetter, så vent ikke for længe med at tilmelde dig, hvis du vil sikre dig en plads til arrangementet.

Adresse

Odense Koncerthus - Claus Bergs Gade 7, 5000 Odense C.

Arrangementsdato
Mandag, 21. januar 2019 - 20:00 til 22:00
Pris for medlemmer
Gratis for medlemmer af KS
Tilmeldingsfrist
Det er desværre ikke muligt at tilmelde sig, da tilmeldingsfristen er overskredet
Vælg region