KS’ 50-års jubilæum (vi prøver igen igen)

Forbundet havde fødselsdag den 27. oktober 2020. Der satte corona desværre en stopper for fejringen. Men I skal ikke snydes. Så nu prøver vi igen præcis et år senere. Du er derfor inviteret til et forsinket men festligt jubilæumsarrangement, hvor du kan møde os fra regionsbestyrelsen, tidligere studiekammerater, nuværende og tidligere kolleger, frivillige i KS, forbundsformanden og ikke mindst Anna Libak, der er redaktør på Weekendavisen.

Anna Libak vil holde et spændende fagligt oplæg om sproget som kampplads. En af Annas pointer er, at sproget altid har været en kampplads, men i kraft af de sociale medier har flere end nogensinde fået mulighed for at give deres besyv med.

Ud fra de ord, der er mest udbredt på et givet tidspunkt, kan man se, hvem der står stærkest i debatten. Men det kan hurtigt skifte.

Vi kæmper om, hvad tingene skal hedde. Skal det hedde prostitueret eller sexarbejder? Djøf’er eller forvaltningsekspert? Galant eller sexistisk? Samfundssind eller autoritetstro? Dannet eller elitært? Folkeligt eller populistisk? Flygtning eller migrant? Han, hun, hen eller de? Invitation eller #GetTheFuckToThisEvent?

Efter den officielle del af jubilæumsarrangementet vil der være en lille reception.

P.S: Der vil blive taget billeder til arrangementet.

 

Med venlig hilsen

Christina, Joachim, Charlotte, Jeanne, Cecilie, Elke og Sofie 
KS Nordjyllands frivillige bestyrelse

 

FØLG OS PÅ FACEBOOK
I vores facebookgruppe ”Kommunikation og Sprog, Region Nordjylland” kan du vise, at du deltager i arrangementet. Her er der også mulighed for at netværke med andre KS’er og holde dig opdateret på de nyeste tilbud og arrangementer i Region Nordjylland.

 

OBS afmelding!
Det er gratis for KS' medlemmer at deltage i arrangementet, medmindre andet er angivet. Men husk, at vi betaler for din plads. Hvis du mod forventning skulle blive forhindret i at deltage i et arrangement, som du har tilmeldt dig, skal du derfor afmelde dig før tilmeldingsfristens udløb på "Min side" på KS' hjemmeside, så vi har mulighed for at give din plads til et andet medlem. Alle afmeldinger efter tilmeldingsfristen skal ske både på KS Medlemsnet og pr. mail til ksnordjylland@gmail.com.

Arrangementet er arrangeret af frivillige kræfter i
KS Nordjyllands regionsbestyrelse
Adresse

Mortens Kro,

Mølleå 2-6,

9000 Aalborg

Arrangementsdato
Onsdag, 27. oktober 2021 - 17:30 til 21:00
Tilmeldingsfrist
Onsdag, 20. oktober 2021 - 12:00
Vælg region
Tilmeld