Kursusforløb: Podcast - Fra idé til iTunes

Kunne du tænke dig at hoppe med på et af tidens største kommunikationsfænomener: Podcast? På dette nye kursus lærer du, hvordan du gør. Vi starter helt ved den grundlæggende idé, henover produktionen af din egen podcast og slutter ved distributionen af podcasten.

 

Podcastkurset er fordelt over tre dage:

Tirsdag 15. januar 9 – 11
Tirsdag 5. februar 9 – 12
Tirsdag 26. februar 9 – 11

Podcast er det nye sort. I 2017 lyttede hver sjette dansker ugentligt til en eller flere podcast. I aldersgruppen 20-39 var tallet hver fjerde.

Som medie og kommunikationskanal er podcasten unik derved, at den bliver hørt, mens hænderne er optagede i bilen, i træningscenteret eller under opvasken. Den er derfor ikke i konkurrence med den ulæste avis, den halvlæste bog eller notifikationerne på Facebook. Man har lytterens fulde opmærksomhed. Det forpligter.

Udbuddet af podcast eksploderer i disse år, og niveauet er derfor helt naturligt stigende. Tiden er løbet fra dårlig lyd.

På dette kursus vil du få en indføring i, hvordan du selv kan komme i gang med din podcast og få et resultat med knivskarpt indhold samt sprød og professionel lyd.

Vi starter helt ved den grundlæggende idé og slutter ved distributionen af podcasten. Undervejs kommer vi vidt omkring:

Hvad podcast kan og ikke kan, introduktion til optageudstyr, tilrettelæggelse af optagelse og interview - samt ikke mindst redigering.

Underviser på kurset er freelancejournalist Andreas Brøns Riise, der blandt andet står bag de populære podcast De Falske 9’ere og Byens Podcast.

 

Adresse

Hauser Plads 20, 3. sal, 1127 Kbh. K

Arrangementsdato
Tirsdag, 15. januar 2019 - 9:00 til 11:00
Pris for medlemmer
395 kr.
Tilmeldingsfrist
Det er desværre ikke muligt at tilmelde sig, da tilmeldingsfristen er overskredet
Vælg region