Lønforhandling og positiv psykologi - brug dine styrker når du skal forhandle løn – og drop tankefælderne

Synes du det er svært at forhandle løn med din chef? Tænker du, at det alligevel ikke nytter noget? At alt er bestemt på forhånd. At du sikkert hverken er sød eller klog nok til at få mere i løn. At din chef ikke kan lide dig, og at det hele bare er et stort skuespil?

Det sidste – om skuespillet, er der en vis portion sandhed i – forhandling handler både om teknik og roller – og stort set enhver lønforhandling starter med et NEJ.

Vi synes du skal udfordre nej´et – hvis du har lyst til det, så er denne workshop noget for dig.

Du får indblik i forhandlingsteknik og fif samt gode råd til selve lønforhandlingssituationen. Vi prøver at aflive tankefælder og overbevisninger der kan spænde ben for dig både før, under og efter forhandlingen.

Vi bruger VIA karakterstyrkerne til at se på hvilke styrker der kan være særligt anvendelige i forhandlingssituationen – og så kigger vi på hvilke af dine topstyrker du kan bruge og hvordan.

Vi bruger ikke rollespil – men ”tale sammen” øvelser i små grupper undervejs.

Da vi bruger VIA karakterstyrkerne (se nederst) på workshoppen skal du tage din egen VIA profil og medbringe den til workshoppen – vi sender dig et link til profilen en uge inden vi mødes. Vi vil også meget gerne kende dine øverste 7 styrker, det får du mere information om når vi sender dig linket til profilen.

Vi serverer the, kaffe og sandwich

Hvem er vi?

Lea Møller Jeppesen konsulent i KS rådgiver om løn- og ansættelsesforhold og er også eksamineret forhandler. 

Marianne Greve Jensen konsulent i KS arbejder primært med karriereområdet og i gang med en Master i Positiv psykologi på Aarhus universitet.

VIA karakterstyrkerne hører hjemme i den positive psykologi, de siger noget om det gode i os. Det er styrker som vedholdenhed, kreativitet, social intelligens, taknemmelighed, der er 24 VIA karakterstyrker. Nogle af styrkerne vil særligt kendetegne dig – det er dine topstyrker, du bruger dem hver dag både på arbejde, hjemme, sammen med dine venner, og når du bare er dig selv. De 24 styrker bruger du, når du tænker, handler og føler og derfor kan du naturligvis også bruge dem, når du skal forhandle løn.

Adresse

Åboulevarden 31 2. sal – 8000 Aarhus C – Lokale Floden

Arrangementsdato
Mandag, 25. september 2017 - 16:30 til 19:30
Pris for medlemmer
Gratis for medlemmer af KS
Tilmeldingsfrist
Det er desværre ikke muligt at tilmelde sig, da tilmeldingsfristen er overskredet
Vælg region