Lær dine styrker at kende – book en telefonisk styrkesamtale, alle hverdage – hele landet

Har du lyst til at blive klogere på dine personlige styrker, det der kendetegner dig, de styrker der er vigtige for dig at bruge i dit arbejdsliv – og din jobsøgning, og som giver dig arbejdsglæde.

Du kan booke en samtale ved at sende en mail til  karriere@kommunikationogsprog.dk skriv gerne et forslag til dato og tidspunkt.  

Inden samtalen skal du tage en gratis VIA styrkeprofil – du finder den her HER

 Samtalen tager udgangspunkt i fordelingen af dine styrker i profilen. Der er forskningsmæssigt belæg for at du både bliver gladere for dit job, er mere produktiv og bliver en mere hjælpsom kollega, hvis du kan bruge dine topstyrker i dit arbejde – tag profilen og book en samtale og find ud af hvordan du har brugt dine styrker i dit arbejdsliv. Få input og ideer til hvordan du kan bruge dem mere fremadrettet både på dit arbejde og i din jobsøgning, eller hvad du har lyst til at samtalen skal dreje sig om.

 VIA-styrkerne er en del af den Positive Psykologi og består af 24 karakterstyrker, som blandt andet nysgerrighed, kreativitet, vedholdenhed, dømmekraft og venlighed. Det er styrker vi bruger når vi tænker, handler og føler. Vi bruger dem både på arbejde og derhjemme. Vi har alle sammen alle 24 styrker, nogle af styrkerne er ret lette for vores omgivelser af spotte – det er vores topstyrker, dem der kendetegner os mest.

Arrangementsdato
Onsdag, 8. juli 2020 - 9:00 til 16:00
Tilmeldingsfrist
Tirsdag, 7. juli 2020 - 22:00
Vælg region