Iværksætterrejsen: Copenhagen Cartel fra Løvens Hule

Overvejer du at blive selvstændig? Så skal du vide, hvad det vil sige at starte sin egen virksomhed op! Katrine Lee Larsen fortæller om hendes oplevelser med at stifte Copenhagen Cartel.

Du har måske allerede set Katrine Lee Larsen fra Copenhagen Cartel i Løvens hule hvor hun succesfuldt præsenterede deres bæredygtige badetøj. Siden hendes optræden i Løvens Hule, hvor hun fik en investering på kr. 700.000, har det for alvor taget fart for Copenhagen Cartel. 

KairoS SDU, Kairos CBS og KairoS AAU er spændte på at invitere dig med til et åbent arrangement, hvor Katrine kommer og fortæller om iværksætteri, og hvordan det er at drive en virksomhed, som har fokus på miljøbevidsthed. 

Efterfølgende vil der være Q&A, så du har mulighed for at stille spørgsmål og blive klogere på iværksætteri, Løvens Hule og bæredygtighed!  

Pst! Du har mulighed for at vinde præmier til arrangementet 

Følg med for evt. opdateringer på vores Facebook-begivenhed her

Arrangementet er arrangeret af frivillige kræfter i
Begivenheden er arrangeret af KairoS SDU, Kairos CBS og KairoS AAU, som er tilknyttet Kommunikation og Sprog. Hos Kommunikation og Sprog får du 12 måneders gratis medlemskab som studerende. Læs mere om alle fordelene og tilmeld dig her: https://kommunikationogsprog.dk/tilbud-til-studerende
Arrangementsdato
Onsdag, 28. april 2021 - 18:00 til 19:30
Tilmeldingsfrist
Onsdag, 28. april 2021 - 12:00
Vælg region
Tilmeld