Mød den tidligere amerikanske ambassadør Rufus Gifford i Herning

Du har nu en enestående mulighed for at opleve Rufus Gifford fortælle om sine sidste måneder som ambassadør og høre ham dele sine ærlige tanker og følelser omkring det nyligt overståede præsidentvalg. Og ikke mindst tiden efter med Donald Trump som præsident! Rufus kommer selvfølgelig også ind på sine oplevelser med Danmark og sine møder med danskerne rundt omkring i landet - både i kraft af sin ambassadørstilling, men også som privatperson. Det er der kommet mange spændende observationer ud af.

Endelig vil Rufus også afsløre og fortælle lidt omkring sine fremtidsplaner.

Foredraget afholdes fra kl. 19-21 i MCH Herning Kongrescenter - Teatersalen, Østergade 37, 7400 Herning. Gitte Nielsen og Mads Hvidberg vil være at finde i foyeren på kongrescentret mindst 30 minutter før foredragets start, hvor du får uddelt billett til foredraget.

Foredrag og Q&As
Foredraget er delt op i to dele: En første del, hvor Ruffus primært vil have ordet i klassisk foredrags-forstand. Og en anden del som åben spørgesession, hvor Ruffus efter bedste evne og på sin sædvanlige charmerende facon vil besvare så mange spørgsmål fra publikum som muligt. Der vil derfor være god mulighed for at du kan få stillet Rufus lige præcis det spørgsmål du brænder inde med – selvom vi selvfølgelig ikke kan love, at vi når alle spørgsmål.

Efter foredraget vil der også være mulighed for at få en signatur eller et billede med Rufus.

Vi ser frem til en hyggelig aften i selskab med dig og Rufus Gifford.

På aktivitetsgruppen Silkeborg-Hernings vegne

Mads Hvidberg

Mobil 28 11 61 06

PS: Har du tilmeldt dig og bliver forhindret i at komme efter deadline, så venligst send en sms til mig.

Adresse

MCH Herning Kongrescenter - Teatersalen, Herning
Østergade 37, 7400 Herning

Arrangementsdato
Onsdag, 25. oktober 2017 - 19:00 til 21:00
Vælg region