Målinger: hvilke krav stiller de til fremtidens kommunikation?

Glæd dig til en spændende aften, hvor Infomedia vil fortælle os om kommunikationsmålinger, tendenser i Nordjylland og hvad dette betyder for fremtidens kommunikationsmedarbejder.

Med 347.222 tweets i minuttet, 18.000 timers nyt video-content hver time, og over 18.050 danske artikler i døgnet, har det aldrig været sværere at holde overblikket. Men Chief Commercial Officer, Kasper Hülsen, fra Infomedia vil denne aften give os et overblik.

I løbet af oplægget vil Kasper fortælle om, hvilke målinger Infomedia arbejder med. Vi vil høre lidt omkring generelle tendenser i Nordjylland og hvad det betyder for os, der arbejder med kommunikation.

Om Infomedia

https://infomedia.dk/

Infomedia analyserer data fra 150 millioner kilder, sider og profiler, og omsætter det til viden, der er relevant for din dagsorden – både viden du selv har efterspurgt, og den du ikke vidste, du manglede.

Kommunikation kan vælte regimer, afgøre valg, og skabe ikoniske brands. Den rette kommunikation på rette tid og sted kan vinde markedsandele, manifestere et brand, øge omsætningen og minimere risici.

Infomedia er din strategiske partner til at omsætte det kaotiske mediebillede til indsigter og rådgivning, der styrker vores kunders strategiske indsatser på tværs af forretningsområder, markeder og landegrænser.

Med et målrettet fokus på en (ikke så fjern) fremtid, hvor vi vil kunne forudsige adfærd baseret på vores mediedata, kan vi i dag tilbyde vores kunder analyser og indsigter, der kan styrke deres brand, forretning og bundlinje – Det kalder vi ”Insight for impact”.

KS Nordjylland byder på lidt mad og drikke.

Vi glæder os til at se dig. 

Med venlig hilsen
Cecilie, Charlotte, Christina, Pernille og Louise.
KS Nordjyllands frivillige bestyrelse

OBS afmelding!
Det er gratis for KS' medlemmer at deltage i arrangementet, medmindre andet er angivet. Men husk, at vi betaler for din plads. Hvis du mod forventning skulle blive forhindret i at deltage i et arrangement, som du har tilmeldt dig, skal du derfor afmelde dig før tilmeldingsfristens udløb på "Min side" på KS' hjemmeside, så vi har mulighed for at give din plads til et andet medlem. Alle afmeldinger efter tilmeldingsfristen skal ske både på KS Medlemsnet og pr. mail til ksnordjylland@gmail.com.

FØLG OS PÅ FACEBOOK

Arrangementet er arrangeret af frivillige kræfter i
KS Nordjylland Bestyrelsen
Adresse

Aalborg City Gymnasium, På Sporet 4, 9000 Aalborg

Arrangementsdato
Tirsdag, 8. oktober 2019 - 17:30 til 20:00
Pris for medlemmer
Gratis for medlemmer af KS
Billede
Infomedia
Tilmeldingsfrist
Fredag, 4. oktober 2019 - 18:00
Vælg region
Tilmeld