Markedsføringsloven og sociale medier

Mange virksomheder og organisationer bruger de sociale medier i deres markedsføring. Sociale platforme som LinkedIn, Facebook, Twitter, Instagram m.fl. får en større og større rolle at spille i markedsføringen af produkter og ydelser. Men hvad siger loven egentlig?

Hvad siger markedsføringsloven i forhold til de sociale medier?

Hvad er god markedsføringsskik og hvad er ikke? - disse og mange andre spørgsmål vil vi forsøge at besvare på dette netværksmøde.

Vi har allieret os med advokatfuldmægtig Frederik Stentebjerg fra Skov Advokater, som vil give os et overblik samt svare på spørgsmål.

Oplægget om markedsføring på sociale medier vil med praksiseksempler gøre området både let forståeligt og anvendelig i dagligdagen. Frederik har flere års erfaring med rådgivning af – og førelse af retssager for – både mindre og mellemstore virksomheder vedrørende den almindelige erhvervs- og selskabsret, herunder rådgivning vedrørende markedsføring på sociale medier.

Med udgangspunkt i trekantsområdet servicerer SKOV ADVOKATER erhvervsvirksomheder over hele landet med enkle løsninger på komplekse juridiske problemstillinger. Holdets størrelse på 26 medarbejdere gør dem i stand til at levere specialiseret rådgivning hurtigt og effektivt med stor forståelse for virksomhedernes individuelle behov – så kunderne kan komme videre.  

KS Nordjylland byder på lidt at spise og drikke ved arrangementet. 

Med venlig hilsen

KS Nordjyllands bestyrelse

Christina, Lykke, Lotte, Malou og Louise.

OBS afmelding

Det er gratis for KS medlemmer at deltage i arrangementet, medmindre andet er angivet. Men husk, at vi betaler for din plads. Hvis du mod forventning skulle blive forhindret i at deltage i et arrangement, som du har tilmeldt dig, skal du derfor afmelde dig før tilmeldingsfristens udløb på "min side" på KS' hjemmeside, så vi har mulighed for at give din plads til et andet medlem. Alle afmeldinger efter tilmeldingsfristen skal ske både på KS Medlemsnet og pr. mail til ksnordjylland@gmail.com

Adresse

Delimarché Upstairs
Alexander Foss Gade 15
9000 Aalborg

Gratis parkering ved døren eller ved Føtex Eternitten (100 m).

Arrangementsdato
Onsdag, 11. oktober 2017 - 17:30 til 20:30
Pris for medlemmer
Gratis for medlemmer af KS
Billede
Billede af Frederik Stentebjerg (copyright: SKOV Advokater)
Vælg region