Mental robusthed i projektarbejdslivet

Med et stigende fokus på produktivitet og effektivitet “slider” vi på arbejdsglæden. I takt med et stigende antal organisationsforandringer bliver stress-reaktioner mere og mere almindelige i såvel offentlige som i private virksomheder, og især projektledere og projektmedarbejdere er i risiko. Mental robusthed er en afgørende faktor for at vi kan navigere i en hverdag præget af konstante forandringer og nye tiltag. Mental Robusthed er ikke noget, man besidder – eller ikke besidder. Det handler om graden.

Foredrag:
Mental robusthed er særdeles almindeligt forekommende, og med afsæt i bogen ”Robust – lær at mestre modgang” af Eva Hertz uddybes de psykologiske færdigheder, der tilsammen udgør en nødvendig kompetence i arbejdslivet. Deltagerne får konkrete eksempler på, hvordan man kan styrke disse færdigheder i et praksis-perspektiv.

Om Eva Hertz:
Eva Hertz er psykolog, Ph.d. og stifter af Center for Mental Robusthed. Hun har mere end 25 års erfaring som psykolog, underviser, og oplægsholder. Er ekstern lektor i positiv psykologi ved Aarhus Universitet og forfatter til bogen Robust - Lær at mestre modgang (Gyldendal Business 2017).

Bogen:
Robust - Lær at mestre modgang (Gyldendal Business 2017)
koster normalt 299 kr og kan på dagen købes for 260 kr.

Bemærk at målgruppen for dette arrangement er medlemmer af Sprog og Kommunikations nye netværk for projekt- og forandringsledelse.

Adresse

Kommunikation og Sprog
Hauser Plads 20, 3. sal
1127 Kbh K

Arrangementsdato
Torsdag, 23. november 2017 - 17:30 til 20:30
Tilmeldingsfrist
Det er desværre ikke muligt at tilmelde sig, da tilmeldingsfristen er overskredet
Vælg region