Morgenmøde for ledere: Hvordan håndterer vi tillidskrisen skabt af opmærksomhedsøkonomien?

I dag er den egentlige værdi, som alle slås om online, andre menneskers opmærksomhed. Men hvad der er sandt, er ikke nødvendigvis viralt, og hvad der er viralt, er ikke nødvendigvis sandt. Pludselig har vi en situation, hvor det er meget svært at blive hørt og troet, hvis man som leder i en organisation, virksomhed eller myndighed repræsenterer klassisk autoritet og faglighed.

  • Hvordan gik det til, at opmærksomheden forsvandt? Og hvordan hjælper du dine medarbejdere til at genfange jeres målgruppes opmærksomhed?
  • Hvordan skal ledere sammen med kolleger og interessenter håndtere autoritetstabet og tillidskrisen skabt af opmærksomhedsøkonomien?
  • Er sociale medier kamppladsen ledere i seriøse organisationer, virksomheder og myndigheder er nødt til at befinde sig på? Og skal medarbejderne med?
  • Hvem skal ledere alliere sig med? Og hvordan forklarer vi vores organisationer, at verden har ændret sig?

Vincent F. Hendricks er professor i formel filosofi og leder af Center for Information og Boblestudier ved Københavns Universitet. 

Vincent har skrevet en lang række bøger om logik, erkendelse, videnskabsteori og demokrati. Han har modtaget adskillige priser; heriblandt Lærebogsprisen, Videnskabsministeriets Eliteforskerpris, Roskilde Festivalens Eliteforskerpris og vinder af Copenhagen Science Slam. Vincent er fast klummeskribent på Ingeniøren, kommentator på Dagbladet Information og tilrettelægger på Faglitteratur P1. Boblestudier ved Københavns Universitet.

Dørene bliver åbnet kl. 8.30, hvor der serveres kaffe/te og en croissant, inden selve morgenmødet starter kl. 9.00.

Målgruppe: Arrangementet er forbeholdt ledere, altså medlemmer, som har ledelsesansvar.

Det er gratis at deltage for medlemmer.

Da morgenmødet afholdes i samarbejde mellem en række organisationer, er det nødvendigt, at vi oplyser dit navn og arbejdssted til den arrangerende organisation. Dermed udveksler vi også oplysning om dit fagforeningsmedlemskab. På morgenmødet vil der endvidere blive omdelt en deltagerliste, som udelukkende angiver navn og arbejdssted for deltagerne. Ved din tilmelding giver du tilladelse til, at vi kan udveksle disse oplysninger, og at dit navn og arbejdssted vil fremgå af deltagerlisten. Oplysningerne udveksles udelukkende med den arrangerende organisation, og slettes af denne efter morgenmødet er afholdt. Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage ved at framelde dig morgenmødet.

Adresse

Akademikertårnet,
Lindevangs Allé 2,
2000 Frederiksberg C

Arrangementsdato
Tirsdag, 1. oktober 2019 - 9:00 til 11:00
Pris for medlemmer
Gratis for medlemmer af KS
Tilmeldingsfrist
Mandag, 16. september 2019 - 12:00
Vælg region
Tilmeld