Morgenmøde for ledere: Livlige organisationer

Mange arbejdspladser bliver i dag ledet og organiseret markant anderledes end tidligere. Det nye er bl.a. at langt flere ansatte har indflydelse på og ansvar for, hvordan samarbejdet fungerer på arbejdspladsen.

I livlige organisationer er mennesker proaktive, sociale og mindre autoritetstro. Der er heller ikke en forventning om, at chefen har nøglen til alle løsninger og viden er ikke kun forbeholdt toppen af organisationen. Livlige organisationer er dog ikke altid kun forbundet med noget positivt, da de ofte er kendetegnet ved færre strukturer og retningslinjer, hvilket kan give anledning til konflikter. Fremtrædende karakteristika er dog, at de er præget af energi og engagement.

Bliv klogere på, hvordan du kan skabe engagement og motivere medarbejdere til at opbygge fællesskaber og opfylde deres behov for at føle sig kompetente gennem en konstruktiv feedback-kultur.

Du lærer bl.a.:

  • Om den nyeste forskning i, hvordan arbejdspladser fungerer.
  • Hvorfor og hvordan mening, energi, feedback, distancearbejde og videndeling er afgørende for nye måder at organisere arbejdet på.
  • Hvorledes livlige organisationer bedst muligt organiseres og ledes.

Oplægsholder er Peter Holdt Christensen, som er ph.d. og lektor ved Copenhagen Business School (CBS). Han forsker i menneskers adfærd på arbejdspladsen og har særligt fokus på kreativitet, motivation, samarbejde og videndeling.

Målgruppe: Arrangementet er forbeholdt ledere, altså medlemmer som har ledelsesansvar.

Arrangør: Arrangementet er en del af rækken af samarbejdet omkring arrangementer for ledere under titlen 'Inspiration og værktøjer til dig som er leder'.

Da morgenmødet afholdes i samarbejde mellem en række organisationer, er det nødvendigt, at vi oplyser dit navn og arbejdssted til den arrangerende organisation. Dermed udveksler vi også oplysning om dit fagforeningsmedlemskab. Ved din tilmelding giver du tilladelse til, at vi kan udveksle disse oplysninger. Oplysningerne udveksles udelukkende med den arrangerende organisation og slettes af denne efter morgenmødet er afholdt. Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage i form af at framelde dig morgenmødet.

 

Adresse

Foran din computer

Arrangementsdato
Onsdag, 5. maj 2021 - 9:00 til 11:00
Pris for medlemmer
Gratis for medlemmer af KS
Tilmeldingsfrist
Onsdag, 21. april 2021 - 16:00
Vælg region
Tilmeld