Netværksmiddag

Mød KS Nordjyllands frivillige bestyrelse og KS’ formand, Per Lindegaard Hjorth, når den står på netværk i nogle af Nordjyllands mest charmerende rammer.

Denne aften kan du komme med input til fremtidige aktiviteter i regionen og bidrage med idéer til arbejdet i regionsbestyrelsen – naturligvis samtidig med at du lærer dine fagfæller i det nordjyske lidt bedre at kende.

Per indleder aftenen med lidt generel information om de frivilliges arbejde i Nordjylland og de helt særlige muligheder for indflydelse, vi har som medlemmer i KS. Det er også Per, som vil lede os igennem aftenens netværksrunder, hvor du kommer til at møde så mange af de andre deltagere som overhovedet muligt.

Traditionen tro er der sørget for lidt lækkert at spise efter netværksdelen, hvor du kan fortsætte snakken med de andre deltagere.

Vi glæder os til at se dig.

Med venlig hilsen
Cecilie, Charlotte, Marjorie, Louise, Pernille og Christina
KS Nordjyllands frivillige bestyrelse

OBS afmelding!
Det er gratis for KS' medlemmer at deltage i arrangementet, medmindre andet er angivet. Men husk, at vi betaler for din plads. Hvis du mod forventning skulle blive forhindret i at deltage i et arrangement, som du har tilmeldt dig, skal du derfor afmelde dig før tilmeldingsfristens udløb på "Min side" på KS' hjemmeside, så vi har mulighed for at give din plads til et andet medlem. Alle afmeldinger efter tilmeldingsfristen skal ske både på KS Medlemsnet og pr. mail til ksnordjylland@gmail.com.

FØLG OS PÅ FACEBOOK

Adresse

Duus Vinkjælder
Østerågade 9
9000 Aalborg 

Arrangementsdato
Torsdag, 7. marts 2019 - 17:30 til 21:00
Tilmeldingsfrist
Torsdag, 28. februar 2019 - 18:00
Vælg region
Tilmeld