Opstart af netværket ’Branding for kommunikatører’

Netværket er målrettet kommunikatører, der er medlem af Kommunikation og Sprog, der aktuelt arbejder med brandrelateret kommunikation og har nogle års erfaring med branding.

Hvis du ønsker at få inspiration, udvikle dig fagligt og savner nogen at sparre med for at bringe jeres brandkommunikation videre, kan du i netværket møde ligesindede og fagpersoner, som du kan blive inspireret af. Forvent involvering og samarbejde med de øvrige deltagere i et fortroligt rum. 

Formål og udbytte af netværket

Netværket er dedikeret din kompetenceudvikling indenfor det bredere felt af brandkommunikation. I netværket deler vi erfaringer og bruger hinandens viden og inspiration. En del af indholdet bliver tilrettelagt om netop dine behov, så du kan være med til at præge det konkrete programindhold.

Her forventes det, at du byder ind med inspiration og spørgsmål, og at du også holder et kort oplæg på et møde. Formålet er, at du og alle andre får inspiration, konkrete værktøjer og erfaringsudveksling med hjem, der kan bringe jeres brandkommunikation videre i organisationen. 

De enkelte netværksmøder har følgende overskrifter: 

  • Netværksmøde 1: Brandhjulet og en brugbar brandstrategi 

  • Netværksmøde 2: Brand Activation og inspiration udefra

  • Netværksmøde 3: Tone of Voice – hvordan udkommer dit brand

  • Netværksmøde 4: Temaet besluttes af netværksmedlemmerne

Netværksfacilitator Marta Karolina OlsenNetværksmøderne veksler mellem oplæg og øvelser.

De faciliteres af Marta Karolina Olsen (foto) i samarbejde med Leise Katrine Hein Voss.

Læs mere om programmet for netværksmøderne, når du går til tilmeldingsformularen herunder: 

KLIK HER FOR AT TILMELDE DIG

Der er 22 pladser i netværket. Du vil blive tildelt en plads på baggrund af din beskrivelse af, hvorfor du ønsker at deltage i netværket, som udfyldes via ovenstående link.

Din medvirken i netværket forpligter, så du skal afsætte tid til at deltage på alle fire møder, af hensyn til dynamikken i og værdien af netværket, også socialt. Der vil blive mulighed for at afholde korte oplæg om dit arbejde for dine netværkskollegaer i løbet af året. Netværket er naturligvis helt fortroligt. 

Adresse

Kommunikation og Sprog
Hauser Plads 20, 3. sal
1127 København K.

Arrangementsdato
Onsdag, 6. marts 2019 - 16:30 til 19:00
Pris for medlemmer
Gratis for medlemmer af KS
Tilmeldingsfrist
Onsdag, 27. februar 2019 - 12:00
Vælg region