Opstart af netværket ’Kommunikatører uden fagkolleger’

Netværket, Kommunikatører uden fagkolleger, er et nystartet netværk for medlemmer, der er i arbejde og besidder en kommunikationsstilling.

Mange sidder til tider meget alene med deres faglighed, og kan derfor i deres job savne sparring på opgaver samt udfordring på faglighed - og dette vil man kunne få af sine KS-fagkolleger, som medlem af netværket. 

Sidder du nogle gange og tænker, hvordan kan man motivere sine ikke-fagkollegaer til at forstå kommunikationsfaget? Hvordan kan du få ledelsen til at forstå kompleksiteten af dit fag? Og kunne du tænke dig at sparre med andre kommunikatører? Så er netværket det helt rette for dig.

Når man tilmelder sig bliver man en del af et "sparrings-team", så der er en klar forventning om, at man deltager på alle fire møder i løbet af 2019. Der er selvfølgelig også en forventning om, at du byder ind med din erfaring, så der skabes en faglig dynamik i netværket, og alle kan føle, at de får noget med hjem.

På det første møde vil ramme og indhold være planlagt, og vi vil blandt andet her drøfte, hvad tematikken til de kommende møder skal være. Som medlem af netværket er du således med til at præge rammerne og indholdet for de resterende møder.

Netværksmøderne kan både indeholde erfaringsudveksling, sparring, oplæg, workshop, inspiration – enten nogle af delene eller en blanding... Vigtigst er - vi sammen får skabt, det fedeste netværk.

KLIK HER FOR AT TILMELDE DIG

Der er 22 pladser i netværket. Du vil blive tildelt en plads på baggrund af din beskrivelse af, hvorfor du ønsker at deltage i netværket, som udfyldes via ovenstående link.

Adresse

Aaboulevarden 31, 2. sal

8000 Aarhus

Arrangementsdato
Tirsdag, 29. januar 2019 - 17:30 til 20:30
Pris for medlemmer
Gratis for medlemmer af KS
Tilmeldingsfrist
Det er desværre ikke muligt at tilmelde sig, da tilmeldingsfristen er overskredet
Vælg region