Optimér dit skriftsprog

Dette kursus er til dig der formidler på skrift, hvad enten det er kundemails, kommunikationsarbejde eller større skriftlige opgaver. Kurset handler om at forbedre din skrivning ved at gøre dig fri for fejl og unoder i såvel dit sprog som i din skriveproces.

Uanset hvilket niveau du er på, kan du lære at skrive bedre, klarere og mere præcist end du gør i dag. På dette kursus får du set dit sprog efter i sømmene, og du får gode råd til hvordan du kan forbedre dig.

Vi kommer generelt og grundigt omkring sprogrigtighed og godt sprog. Derudover kigger vi også på dit konkrete skrivearbejde – hvis du vil – og vurderer det som kommunikation. Hvordan kan teksten eventuelt blive mere vellykket i forhold til den kommunikationssituation den er skabt til?

Endelig behandler vi selve skriveprocessen: Hvordan sikrer man bedst muligt at skrivningen bliver en fremadskridende proces hvor man undgår skriveblokeringer og skønne spildte kræfter?

Læs mere om kurset her.

Målgruppe:
Alle der skriver, og som forstår at man altid kan blive dygtigere.  Selv de dygtigste professionelle skribenter vil få ny viden og varige sproglige forbedringer med sig hjem.

Underviser og kursusleder:
Martin Lund, Skriverådet.

Læs mere og tilmeld dig her.

Adresse

H.C. Ørsteds Vej 50 C, 1879 Frederiksberg C

Arrangementsdato
Tirsdag, 18. september 2018 - 10:00 til 15:30
Pris for ikke-medlemmer.
2 300 kr.
Pris for medlemmer
2 080 kr.
Tilmeldingsfrist
Det er desværre ikke muligt at tilmelde sig, da tilmeldingsfristen er overskredet
Vælg region