Oversættelsespraktikophold og karrieremuligheder som oversætter i Europa-Parlamentet

Har du overvejet en karriere som oversætter i EU, eller kunne du tænke dig i første omgang at komme i praktik i Europa-Parlamentets danske oversættelsesafdeling, så er dette arrangement relevant for dig.


På infomødet vil du få praktisk indsigt i, hvad det vil sige at arbejde som oversætter i en stor EU-institution, hvad arbejdet helt konkret består i, herunder hvilke teksttyper der oversættes, og hvilke muligheder man som oversætter i EU har for efteruddannelse.

 

Du vil blive orienteret om mulighederne for et oversættelsespraktikforløb i Luxembourg, hvor du kan få afprøvet dine sprogkundskaber fra studiet i en konkret EU-kontekst, få mulighed for at arbejde i et multikulturelt og flersprogligt arbejdsmiljø med andre unge fra hele EU og samtidig føje et værdifuldt element til dit cv.

 

Endelig vil du få indblik i EU's udvælgelsesprøver for oversættere ("concours") med praktiske oplysninger om tilmelding og få tips og ideer til, hvordan du kan forberede dig bedst muligt.

 

Målgruppe: BA- og KA-studerende, freelancere samt færdiguddannede med en sproglig profil.

Tilmelding ikke nødvendig.

Eventuelle spørgsmål vedr. arrangementet kan rettes til Kirsten Wølch Rasmussen (kwr@cc.au.dk) eller Jens Villumsen (jens.villumsenfrom@europarl.europa.eu)

Adresse

Aarhus Universitet
Sted: Bygning 1481, lokale 341

Arrangementsdato
Mandag, 6. maj 2019 - 15:15 til 17:00
Tilmeldingsfrist
Mandag, 6. maj 2019 - 15:00
Vælg region