Photoshop

Vil du have et værktøj, som både kan bruges på studiet, jobbet og i din fritid? Så er begynderkurset i Photoshop lige noget for dig.

Dette Photoshop-kursus er en blanding af det gode billedbehandlings-håndværk og den konkrete betjening af programmet og dets funktioner. Du lærer både om billedbehandling til tryk, print, websites og sociale medier.

På kurset gennemgår vi en opgave fra start til slut. Du ser, hvordan du retoucherer et billede, hvordan du farvekorrigerer det og lægger filtre og effekter på det. Du lærer om tommelfingerregler for brug af farvemodellerne RGB og CMYK, opløsning til tryk, print og web samt anbefalede filformater til de forskellige medier. Vi kigger også på, hvordan du tilføjer tekst og effekter til web-bannere.

Kurset er tilpasset nye brugere af Photoshop. Der vil også være tips og tricks for øvede brugere.

Husk din bærbare computer, og husk at installere Photoshop. Det kan være en fuld købe-version eller den gratis prøve-version, som giver dig adgang til alle funktioner i 7 dage.

Download prøveversionen her.

Bemærk, at på linket henter du først Adobe Creative Cloud desktop app’en. Dernæst begynder app’en automatisk at hente den danske version af Photoshop. Hvis du ønsker at bruge engelsk version i stedet, fungerer det lige så godt. Vi håndterer begge sprogversioner på kurset.

Kurset tager udgangspunkt i Photoshop CC2017 – men du kan sagtens følge med, hvis du bruger en tidligere version. Det vil ikke fungere, hvis du bruger Photoshop Elements eller Photoshop Express, idet disse versioner adskiller sig markant fra CC-versionens brugerflade og funktioner.

Vi glæder os til at dig!

Vi åbner for tilmeldingen torsdag den 14. september kl. 11:00. Der er rift om pladserne.

Adresse

Kommunikation og Sprog, Hauser Plads 20, 3. sal, 1127 København K

Arrangementsdato
Tirsdag, 31. oktober 2017 - 13:00 til 17:00
Pris for medlemmer
Gratis for medlemmer af KS
Vælg region