Revolutioner din jobsøgning! Del 2

"Rickis jobsøgnings-teknikker er ubetinget de bedste, mest effektive og udbytterige, jeg har set og oplevet” - citat KS-medlem.

Du skal have deltaget på Revolutioner din Jobsøgning del 1 for at deltage på del 2. Har du tilmeldt dig del 1, er du automatisk tilmeldt del 2 i den efterfølgende uge. Har du deltaget tidligere på del 1, men var forhindret i at komme på del 2, kan du sende en mail på karriere@kommunikationogsprog.dk, så bliver du tilmeldt del 2.

På del 2 følges der op på erfaringerne med at ringe på stillingsopslaget, og du får konstruktiv feedback på din ansøgning og dit cv. Til dette bedes du medbringe to eksemplarer af samme cv med fokus på resultater, samt tre eksemplarer af samme fremadrettede ansøgning med tilhørerende stillingsopslag. Det er muligt at få kopieret hos KS, men ikke printet.

Udover feedbackdelen lærer du at:

- Netværke dig til et job, uanset om du er introvert eller ekstrovert 

- Indsamle viden om dit fagområde, så du skiller dig ud i forhold til dine konkurrenter

- Få kontrol over jobsamtalen og vise gennemslagskraft

- og meget, meget mere…

Workshoppen tager også på del 2 udgangspunkt i faktuelle eksempler på, hvordan andre har haft succes i deres jobsøgning, hvad markedet efterspørger af en jobsøger, og hvordan jobsøgningen ser ud gennem rekrutteringspersonens øjne. Du vil gennem konkrete opgaver finde din egen vej til en succesfuld jobsøgningsproces og vil via effektive værktøjer og simple strategier være i stand til at føre den ud i livet.

Workshoppen afholdes af jobsøgningsekspert Ricki Nielsen, som løbende indsamler viden gennem sit store rekrutteringsnetværk og de tusindvis af jobsøgende, han møder hvert år. Se mere om Ricki Nielsen, og hvad andre har sagt om hans kurser, på LinkedIn.

Kurset udbydes sammen med Bibliotekarforbundet og er kun for medlemmer.

Kurset er for alle medlemmer.

Er du nyuddannet? Bliv medlem af Facebook-gruppen KS-nyuddannede på vej, hvor vi
deler ud af gode råd vedrørende karriere, jobsøgning, løn og meget andet. 

Adresse

Kommunikation og Sprog,
Hauser Plads 20, 3. sal,
1127 København K

Arrangementsdato
Onsdag, 13. november 2019 - 9:15 til 16:00
Pris for medlemmer
0 kr.
Tilmeldingsfrist
Onsdag, 30. oktober 2019 - 12:00
Vælg region