Sådan kan du bruge influent marketing i din markedsføring

Bliv klogere på, hvordan bloggere og influenter kan skabe værdi for din virksomhed, når Emma Martiny og Maria Kietz giver deres bud på, hvordan du kan bruge influent marketing i din markedsføring.

Influent marketing er oppe i tiden og bliver mere og mere populært, men hvordan anvender man det rent faktisk i virkeligheden.

Det kan være svært at finde ud af, hvordan vi kan bruge bloggere og influenter i vores markedsføring – og måske endnu sværere at finde ud af, hvordan vi gør det med succes for både virksomhed og blogger/influent. Det kan du blive klogere på til aftenens arrangement. 

Aarhus-blogger og influent, Emma Martiny, og agent, Maria Kietz, giver deres bud på det gode samarbejde mellem virksomhed og influent. Med udgangspunkt i cases fra sit daglige arbejde som blogger og influent, kommer Emma i løbet af aftenen ind på, hvad der virker, når man bruger bloggere og/eller influenter i sin marketing, og hvorfor det virker. Derudover byder Maria ind med sin viden om samarbejdet mellem blogger og virksomhed.

Emma Martiny er blogger, influent, madskribent, kogebogsforfatter og står bag bloggen EmmaMartiny.dk. Maria Kietz er agent og CEO i Collab Managment.

Kommunikation & Sprog sørger for kaffe og te samt lidt at spise i pausen.

Vi glæder os til at se jer!

Adresse

Åboulevarden 31, 2. sal
8000 Aarhus C  

Lokale: Floden

Arrangementsdato
Tirsdag, 30. april 2019 - 17:30 til 20:30
Tilmeldingsfrist
Mandag, 29. april 2019 - 23:00
Vælg region
Tilmeld