Sådan kommer du i gang med produktion af online video

Vil du også blive bedre til at lave online video-marketing?

En større og større del af danskerne skifter intuitivt og rutineret mellem skærmbaserede medier og koncentrerer i stigende grad deres medieforbrug på smartphones, tablets, computere og Smart TV med mulighed for selv at kontrollere timingen af indholdet.

Tallene for 2017 taler for sig selv:

• I 2017 vil over 75 pct. af alle danskere se online video på digitale platforme.

• Mere end 60 pct. af de marketingansvarlige i små og mellemstore virksomheder vil øge investeringerne i online video i 2017.

• Kaster vi et blik fremad, er forventningen, at 80 pct. af al trafik på internettet i 2020 vil være drevet af eller til video.

• Forbruget af online video vil på globalt plan overgå traditionelt flow-TV i 2020.

Kilde: Markedsføring.dk

Det betyder altså, at man som marketingansvarlig nødvendigvis må arbejde online video ind i sin marketingstrategi for at fange brugernes opmærksomhed anno 2018.

Til arrangementet om online video-markedsføring har vi inviteret Pernille Lund ind som oplægsholder. Pernille er selvstændig filmmager med sit firma Crooked Films, og har lavet videoer for kunder som Northside, Spot Festival, Arla og DGI.

Under arrangementet tager Pernille os med på filmens rejse fra ide til færdig film. Hovedvægten kommer til at lægge på den kreative ideudviklingsproces og storytelling, men vi kommer også rundt om filmiske og visuelle virkemidler, teknisk udstyr og redigering. Pernille har desuden en række gode og mindre gode videoer med i ærmet til at illustrere pointer om vigtigheden af den indledende kreative proces og gennemtænkt manus/drejebog. Der vil være små øvelser indlagt undervejs, og målet er at deltagerne får nogle anvendelsesorienterede redskaber til selv at komme i gang som videoproducent.

Adresse

Nordre Ringgade 3

8000 Århus 

Lokaler: Mogens Zielerstuen

Arrangementsdato
Onsdag, 14. februar 2018 - 18:00 til 20:30
Billede
Tilmeldingsfrist
Det er desværre ikke muligt at tilmelde sig, da tilmeldingsfristen er overskredet
Vælg region