Sådan synliggør du FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling over for dine målgrupper

Bliv klogere på, hvordan du kan hjælpe din organisation med at synliggøre, måle og kommunikere jeres bidrag til at indfri FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling.

FN’s 17 verdensmål skal frem til 2030 sætte os kurs mod en mere bæredygtig udvikling for både mennesker og planeten, vi bor på. Målene forpligter alle FN’s 193 medlemslande til at afskaffe fattigdom og sult i verden, reducere uligheder, sikre god uddannelse og bedre sundhed til alle, anstændige jobs og mere bæredygtig økonomisk vækst.

Mange organisationer er allerede i fuld gang med at integrere verdensmålene i deres forretning og udvikling. Men hvordan kommunikerer og synliggør du alle de gode initiativer, som sættes i gang, og hvordan måler du effekten af dem.

Mød Kirsten Mariager, markedsansvarlig for bæredygtighed, fra Danish Management – en rådgivende ingeniørvirksomhed, der arbejder med bæredygtighed som kernekompetence. Kirsten Mariager hjælper både private og offentlige virksomheder med at linke, måle og kommunikere deres indsatser og bidrag til FNs Verdensmål. Hun holder foredrag i ind- og udland om emnet, sidder i nationale Verdensmål-netværk og samarbejder med institutioner som Harvard University og private virksomheder og organisationer herhjemme og i udlandet.

Kirsten Mariager vil denne aften give konkrete eksempler på, hvordan man kan gribe Verdensmålene an, og hvilke konkurrencemæssige fordele, der ligger i at koble sin virksomhed og aktiviteter til den globale fællesnævner for bæredygtighed.

På baggrund af oplægget skal vi i fællesskab udforske, hvilke muligheder vi ser, der ligger i at kommunikere vores indsatser igennem Verdensmålene.

Foredraget henvender sig til dig, som aktivt arbejder med kommunikation, markedsføring, bæredygtighed og CSR. Er verdensmålene og deres formål et helt nyt område for dig, er du selvfølgelig også meget velkommen til at deltage og suge inspiration til dig.  

 

Tilmeld dig allerede i dag, så du er sikret en plads til foredraget.

Vi glæder os til at se dig,

Bestyrelsen, Region Midtjylland

Adresse

Lokale: Floden

Aaboulevarden 31, 2. sal.

8000 Aarhus C

Arrangementsdato
Tirsdag, 11. december 2018 - 17:00 til 18:45
Pris for medlemmer
Gratis for medlemmer af KS
Billede
FN's verdensmål
Tilmeldingsfrist
Det er desværre ikke muligt at tilmelde sig, da tilmeldingsfristen er overskredet
Vælg region